PET AD homeoffice

BOSE SoundLink Colour Bluetooth - biely

Zobraziť katalóg
BOSE SoundLink Colour Bluetooth - biely
5 1 hodnotení
Reproduktor pre bezdrôtový prenos hudby z mobilného telefónu a tabletu, dosah cca 9 metrov, doba hrania na jedno nabitie až 8 hodín, micro USB, 3.5mm jack
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS802b Produktové číslo:  B 627840-2230
BOSE SoundLink Colour Bluetooth - biely Predaj skončil

BOSE SoundLink Colour Bluetooth - biely

Reproduktor Bose SoundLink Color vám prehrá obľúbenú hudbu z akéhokoľvek zariadenia, ktoré je vybavené technológiou Bluetooth - A nielen to. Telo reproduktora je vyrobené z odolných materiálov a jeho zaoblené hrany uľahčujú vkĺznutiu do akejkoľvek tašky alebo batohu. Pri používaní môžete byť vzdialení až 9 m od zdroja bezdrôtového vysielania. Pri párovaní vám potom hlasové príkazy uľahčí celý proces spojenia. Reproduktor si navyše pamätá posledných osem zariadení, takže sa s nimi opätovne spojí ešte ľahšie. Možno sa dokonca spojiť s dvoma zariadeniami súčasne a vy tak medzi nimi môžete prepínať lusknutím prsta. Pre zdroje bez bezdrôtovej technológie Bluetooth je navyše pripravený linkový vstup.

Kráľ prenosné muziky

Bose SoundLink Color vám umožní reprodukovať obľúbenú hudbu kdekoľvek si spomeniete. Jeho kompaktné rozmery a minimálna hmotnosť pre vás nebudú žiadnou prekážkou, ani keď sa vydáte naozaj naľahko. Reproduktor obsahuje tlačidlá zapnutie/vypnutie, nastavenie hlasitosti a výber zdroja. Zabudovaná li-ion batérie vám navyše sprostredkuje až 8 hodín prehrávania a nabijete ju prakticky z akéhokoľvek zdroja s portom USB, rovnako ako z pomocou dodávaného sieťového adaptéra. To všetko sa silnú, čistú a dokonale vyváženou reprodukciou, akú by ste od tak kompaktného zariadenia naozaj nečakali.

Štandardné príslušenstvo:
Nabíjačka do elektrickej siete
Nabíjací kábel Micro USB <-> USB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SoundLink Colour Bluetooth - biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundLink Colour Bluetooth - bílý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií