Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSE SoundLink Mini II - Pearl White

Zobraziť katalóg
BOSE SoundLink Mini II - Pearl White
4,9 53 hodnotení
Bluetooth reproduktor na bezdrôtový prenos hudby z mobilného telefónu či tabletu, dosah až 10 m, doba hrania na jedno nabitie až 10 hodín, pripojenie aj pomocou 1x Aux IN, vstavaný mikrofón na telefonovanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS801y2 Produktové číslo:  B 725192-2340 Stránky výrobcu
BOSE SoundLink Mini II - Pearl White Predaj skončil

BOSE SoundLink Mini II - Pearl White

TEN NAJLEPŠÍ ZVUK PRIAMO NA dlani vašej ruky

Reproduktor BOSE môže byť s vami na každom vašom kroku a umožní vám oddávať sa svojej obľúbenej hudbe, kamkoľvek pôjdete. Ak od tohto malého reproduktora očakávate aj slabý zvuk, ste na veľkom omyle. Plný, prirodzený zvuk a dramaticky hlboké basy sú len dve z mnohých predností SoundLink BOSE, ktorý sa vám bez problémov zmestí do dlane.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
SoundLink Mini II

reproduktor nabitý technológiami


Vďaka technológii bluetooth nemusíte spolu s reproduktorom nosiť ani žiadne káble, stačí sa bezdrôtovo pripojiť k smartphonu, tabletu, alebo k akémukoľvek inému zariadeniu, ktoré podporuje bluetooth technológiu. Myslíte, že je to všetko? Nie je. SoundLink Mini II disponuje dokonca aj hlasitým odposluchom, preto môžete prijímať hovory aj nahlas.

Niekoľko dôvodov, prečo je SoundLink Mini II taký jedinečný:

  • Úžasný zvuk s duniacimi basmi - pre naozajstný zážitok z počúvania
  • Bezdrôtový a kompaktný - perfektný parťák na cesty
  • Zabudovaný mikrofón - pre hlasité hovory
  • Hlasová nápoveda - pre ultra ľahké párovanie s bluetooth zariadením
  • Dobíjacia batéria - SoundLink zvládne hrať až 10 hodín


Vďaka neuveriteľne nízkej hmotnosti len 0,67 kg vám nebude robiť problém vložiť SoundLink do batohu a nebude pre vás znamenať žiadnu záťaž. Vďaka nízkemu profilu ho môžete umiestniť takmer kamkoľvek a nízke ťažisko zabezpečí, že je takmer nemožné SoundLink prevrátiť.

Dobíjacia lítium-iónová batéria vám zaistí až 10 hodín hrania a nie je problém ju ľahko dobiť pomocou USB kábla. Doma môžete nabíjať SoundLink nezávisle od počúvania hudby, preto je vždy pripravený. Stačí vziať do dlane a vyraziť na cesty.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
SoundLink Mini II

Perfektná konektivita

SoundLink Mini II vás prekvapí svojím neuveriteľným dosahom až 9 metrov, takže si môžete vychutnávať jeho perfektný zvuk kdekoľvek a pohodlne bez drôtov. Prepojenie s iným zariadením je teraz ešte jednoduchšie ako predtým, a to vďaka hlasovým pokynom. SoundLink si dokonca dokáže zapamätať osem posledných pripojených zariadení.


Obor v malom tele

Po uvedení SoundLink na trh už nemusíte obetovať prenosnosť kvôli výkonu. Inovatívne technológie spolu s konfiguráciou ovládačov vám ponúknu pestrý zvuk od vibračných duniacich basov až po ostré výšky.


SoundLink tvorí hliníkový plášť, ktorý v sebe snúbi eleganciu a odolnosť. Je vybavený tlačidlami na zmenu hlasitosti a na zapnutie, alebo vypnutie. Ovládať všetko ostatné môžete jednoducho pomocou svojho zariadenia a bluetooth.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dostupnost a cena baterie model 063404 pro BOSE soundlink mini.Děkuji.Martin

Dobrý den, bude ještě k dispozici černá varianta?

Dobrý den, mohu se zeptat na výkon tohoto reproduktoru ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěla bych pořídit k projektoru Epson EB-U32 reproduktor BOSE. Je to možné? Je to možné bezdrátově nebo kabelem a případně jak? Díky za rady.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou zkušenosti s telefonováním přes tento repro? Je zde jeden nebo více mikrofonu? Jsou nějaké praktické zkušenosti, jak slyší druhá strana?

Dobrý den, lze tento reproduktro spárovat i s macbookem pro? dekuji předem za odpověď :)

Vlastním Bose sound link mini II cca 3 týdny (naprostá spokojenost). Uvažuji o pořízení druhého kusu. Je podporován stereo režim? Respektive připojení dvou těchto repro současně přes BT? V manuálu jsem tuto informaci nikde nenašel.

Dobry den, jaky je rozdíl oproti prvni verzi tohoto reproduktoru? Dekuji

U tohoto výrobku na webu uvádíte, že je lokalizovaný do češtiny. Ale manuály, včetně hlasové komunikace v češtině nejsou. Jaká je tedy skutečnost? Děkuji, Petr N.

Dobrý den, jak je možné že u vás bose stojí 6290,- a v Drážďanském Saturnu i při kurzu 27,- za euro stojí v přepočtu 5103,- a to dokonce limitovaná edice. Je jasné, že jsem výrobek zakoupil v Německu. Odkaz do neznáma

12
Diskusia a poradňa k BOSE SoundLink Mini II - Pearl White
Príslušenstvo pre BOSE SoundLink Mini II - Pearl White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundLink Mini II - Pearl White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE SoundLink Mini II - Pearl White.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií