Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSE SoundLink On Ear modro / biela

Zobraziť katalóg
BOSE SoundLink On Ear modro / biela
4,7 3 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtová, Bluetooth, výdrž až 15 hodín po jednom nabití, TriPort štruktúra slúchadiel, USB, nastaviteľná čelenka, ovládanie hovorov
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOS311r Produktové číslo:  B 0714675-0020
BOSE SoundLink On Ear modro / biela 213,29 € Rozbalené

BOSE SoundLink On Ear modro / biela

BOSE SoundLink On Ear modro / biela je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Žiadne káble, veľa muziky

Slúchadlá SoundLink On Ear sú výsledkom profesionálneho zvukového inžinierstva - s Bose TriPort technológiou znejú ešte lepšie a sú oveľa pohodlnejšie než konkurenčné modely, majú kvalitnejšie materiály aj povrchovú úpravu a je jednoduchšie si ich vziať so sebou. Kdekoľvek si ich nasadíte, vždy vám prinesú precízne silný a jasný zvuk porovnateľný s káblovými modely značky. Bez ohľadu na to, v ako hlučnom ste prostredia, bude vás do správnej atmosféry unášať len hudba.

Až 15 hodín komfortného počúvania

Stlačením tlačidla na pravom slúchadle môžete ľahko a intuitívne prepínať medzi hudbou a hovormi. Vďaka dobíjacej batérii s vysokou kapacitou a ultraľahké a padnúce konštrukcii môžete nerušene počúvať až 15 hodín. V prípade vybitia batérie stačí pripojiť kábel a pokračovať v počúvaní . Plného nabitia cez priložený USB kábel dosiahnete za 1,5 hodiny, pričom už počas 15 minút nabíjania máte dostatok energie pre 2 hodiny počúvania.

Mäkčený hlavový most a otočné mušle zvyšujú úroveň pohodlia na maximum . Vďaka skladacie konštrukcii a špeciálnemu puzdru sú slúchadlá prenášanie a prevážanie v bezpečí a nezaberú veľa miesta.

Handsfree s dosahom až 10 m

Zabudovaný duálny mikrofón umožňuje použitie slúchadiel SoundLink ako handsfree. Práve vďaka duálnej technológii vás druhá strana počuť zreteľne, aj keď ste na hlučné mestskej ulici alebo veterné prechádzke v prírode. Bezdrôtová Bluetooth technológia s dosahom až 10 metrov vám dáva slobodu pohybu po miestnosti, aj keď je váš telefón, tablet, alebo notebook položený na stole. Hlasová upozornenie vás informujú o stave batérie, pripojenie, prichádzajúcom hovore a mene volajúceho.

Prednosti:

  • Najlepší výkon triede bezdrôtových slúchadiel
  • Ľahká a pohodlná konštrukcia pre pohodlie pri celodennom nosení
  • Jednoduché ovládanie hudby a hovorov
  • Bluetooth konektivita
  • Až 15 hodín hracieho času s nabíjateľnou lítium-iónovou batériou
  • Designované pre každodenné použitie
  • Najhlbšie basy a najjasnejšie výšky aj bez kábla
  • Pripojenie káblom v prípade vybitia batérie
  • Skladacia konštrukcia a šikovné prepravné puzdro

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SoundLink On Ear modro / biela
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií