Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSE SoundTouch 130

Zobraziť katalóg
BOSE SoundTouch 130
Doručenie na
predajňu zadarmo
SoundBar nový systém domácej zábavy, soundbar 94 cm s Flexmount technology pre flexibilné umiestnenie SoundBar, 4k ready, DTS / Dolby Digital 5.1.dekodér, IR - DO, bezdrôtový aktívny subwoofer Acoustimass, ADAPTiQ kalibrácie, 4xHDMI, 1x HDMI výstup až 1080p, Streamovanie hudby pomocou SoundTouch Wi - Fi adaptéra z PC alebo NAS servera, internetová rádia, Deezer, Spotify and iHeartRadio
Produkt je lokalizovaný pre SK
1 377,73 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  BOS920a2 Produktové číslo:  B 0738484-2100

BOSE SoundTouch 130

BOSE SoundTouch 130 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Dajte zbohom nepekné kabeláži, ktorá sa plazí bytom ako had. SoundBar Bose SoundTouch 130 predstavuje geniálny bezdrôtové riešenie domáceho soundsystému, s ktorým sa dotknete skutočného zvukového potenciálu filmov, hier i muziky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vťahujúcu priestorový zvuk
  • Kompatibilita s DTS alebo Dolby Digital dekodéry
  • Flexibilné umiestnenie SoundBar vďaka technológii Flexmount
  • Online streaming a bezdrôtové ovládanie odkiaľkoľvek
  • 4 HDMI výstupy ako záruka prvotriednej zvukovej kvality

Vhodná kombinácia tvorí dokonalý výsledok

Reproduktor s kompaktnou dĺžkou 43 cm a patentovanou technológiou TrueSpace vám ponúka ohromujúce priestorové ozvučenie. Bohatý zvuk náležite korenie bezdrôtový subwoofer Acoustimass, ktorý sa chváli robustnými basy a polohovateľnosť od zdrojového zariadenia na vzdialenosť až 9 m. Či už ste vášnivými konzumentmi filmov alebo hudby, ešte len SoundTouch 130 vyžmýka ich zvukovú stránku naozaj do sucha.

Prvotriedna kvalita skrytá v šikovnom riešení

Vývojári SoundTouch 130 neponechali nič na náhodu a Soundsystem opatrili technológií Adaptiq. Šikovná vychytávka intuitívne prispôsobí zvuková nastavenie rozmerom a akustike danej miestnosti. Garanciu perfektného ozvučenie tak získavate bez konzultácie s profesionálnym zvukárom. Rýchlo, ľahko a precízne.

Rozkážte si odkiaľkoľvek

Holdujete streamovacím aplikáciám Spotify a Deezer alebo uprednostňujete iHeartRadio? S kombináciou funkcie SoundTouch a bezdrôtového IR ovládača si svoju obľúbenú pesničku môžete rozkázať z terasy, kúpeľne, spálňa - skrátka odkiaľkoľvek vás napadne. Nový rozmer domácej zábavy čaká, až si na neho siahnete. Nedajte si ujsť šancu zavítať sa SoundBar Bose SoundTouch 130 do neprebádaných zvukových končín z pohodlia vlastného domova.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, RCA – Cinch Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, RCA – Cinch Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SoundTouch 130
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií