Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

BOSE SoundTouch 20 II Wi-Fi biely

Zobraziť katalóg
BOSE SoundTouch 20 II Wi-Fi biely
Reproduktor pre veľké miestnosti s bohatým dynamickým zvukom, Free SoundTouch aplikácie, USB, LAN, Wi-Fi, AUX-in
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOS904d6 Produktové číslo:  B 064858
BOSE SoundTouch 20 II Wi-Fi biely 412,30 € Rozbalené

BOSE SoundTouch 20 II Wi-Fi biely

BOSE SoundTouch 20 II Wi-Fi biely je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Priestor vypĺňajúci zvuk

So systémom Bose SoundTouch 20 II môžete prehrávať obsah z rôznorodých zdrojov, vašej hudobnej knižnice a tisícov internetových rádií po celom dome. Ak máte doma bezdrôtovú sieť WiFi, máte všetko, čo potrebujete k využitiu tohto všestranného zariadenia. A s šesticou prispôsobiteľných predvolieb môžete prehrávať vaše obľúbené stanice a interpretmi kedykoľvek vás napadne. Vašej hudbu máte teraz k dispozícii stlačením tlačidla, nie je potrebná žiadna synchronizácia ani dokovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové spojenie s vaším domovom prostredníctvom Wi-Fi.
  • Prístup k vašej hudbe jedným dotykom s šiestimi prispôsobiteľnými predvoľbami.
  • Čistý širokopásmový zvuk aký nie je bežne ku vypočutie z reproduktorov porovnateľnej veľkosti.
  • Podporuje bezdrôtové počúvanie vo viacerých miestnostiach, stačí pridať ďalšie SoundTouch systém a synchronizovať ho.
  • Ľahké ovládanie s aplikáciou SoundTouch pre počítač, chytrý telefón alebo tablet.

Bohatý zvuk

Aj pri využití kompaktná konštrukcia presahuje zvuk systému SoundTouch 20 II jeho rozmery. Zákazkovo navrhnuté meniče produkujú prekvapivo čisté stredové a vysoké frekvencie, takže sú hudobné nástroje a spev neskutočne živé. Integrované reflexné porty potom zaisťujú dostatočný basový základ pre akúkoľvek miestnosť. Proprietárne digitálny signálový procesor sa stará o optimálne vyváženie všetkých frekvencií, nech pumpuje hlasitosť do vysokých úrovní, alebo si púšťate niečo ľahké pred zaspaním.

Hudba iba jeden dotyk ďaleko

Keď príde na rad hudba, sami viete, akú najradšej počúvate. Presne podľa toho boli vyvinuté systémy SoundTouch s Wi-Fi. Obsahujú šesť predvolieb, ktoré môžete ľahko nastaviť (a zmeniť) priamo na systéme alebo s pomocou voľne dostupné aplikácie SoundTouch. Vaša obľúbená hudba hrá okamžite po stlačení tlačidla, rovnako ako na autorádiu. Tento prístup robí prehrávanie hudby rovnako jednoduché, ako rozsvietenie svetla - len s oveľa väčšou zábavou.

Výkonná aplikácia SoundTouch

Aplikácia SoundTouch uľahčuje objavovanie novej hudby, rovnako ako správu tej, ktorú máte pripravenú na počúvanie. Využite jej k preťahovaní akéhokoľvek hudobného zdroja do jednej zo šiestich predvolieb. Následne už ste len jeden dotyk od počúvania. Keď sa ale budete chcieť vydať mimo vaše predvoľby, stačí využiť aplikáciu SoundTouch spoločne s počítačom, šikovným telefónom alebo tabletom a nájsť ďalšiu hudbu. Prechádzajte svet online hudby alebo súbory z vlastnej hudobnej knižnice. Aplikáciu SoundTouch môžete využiť aj k správe niekoľkých hudobných systémov SoundTouch v rôznych izbách.

Doplňujúce informácie:
Podporované bezdrôtovej siete: 802.11 b / g
Podporované zvukové formáty: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Porty: 3,5mm AUX, Ethernet, USB pre nastavenie cez PC

Štandardné príslušenstvo:
Napájací kábel
USB kábel
Diaľkové ovládanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SoundTouch 20 II Wi-Fi biely
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií