Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

BOSE TriPort Around-Ear AE2i bílá

Zobraziť katalóg
BOSE TriPort Around-Ear AE2i bílá
5 1 hodnotení
Slúchadlá uzavretá, akustický ekvalizér, TriPort štruktúra slúchadiel, nastaviteľný hlavový most, nízka hmotnosť, ovládanie hovorov a hlasitosti, mikrofón, transportné vrecúško
88,85 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  BOS310c2a Produktové číslo:  TriPort Around-Ear AE2iW
BOSE TriPort Around-Ear AE2i bílá 88,85 € Použité

BOSE TriPort Around-Ear AE2i bílá

BOSE TriPort Around-Ear AE2i bílá je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Ponorte sa do hudby so slúchadlami Bose AE2i.Užijete si hladší zvuk v celom frekvenčnom rozsahu s plnými basmi a jasnými výškami.Slúchadlá Bose AE2i vám sprostredkujú vynikajúci počúvanie u vás doma aj na cestách.

Zvuk a komfort
Slúchadlá Bose AE2i sú vybavené proprietárne akustickou štruktúrou TriPort, vďaka ktorej vám sprostredkujú bohatý a maximálne detailný zvuk, ktorý vám prinesie skutočnú radosť z hudby.Vylepšené polstrovanie navyše zaistí, že sa budete môcť venovať iba hudbe a nie tomu, či vás niekde niečo tlačí.Nastaviteľný hlavový most bol prepracovaný tak, aby rovnomerne rozptýlil váhu v hornej časti hlavy.Vďaka tomu si sotva všimnete, že máte slúchadlá nasadené.

Pohodlie a trvanlivosť
Cielené zlepšenie dizajnu, konštrukcie a použitých materiálov zaisťuje vysokú kvalitu, ktorá je dlhotrvajúci, a vynikajúci zvuk, ktorý je bezkonkurenčná.Mušle sú napríklad uložené pod špeciálnym uhlom pre ešte pohodlnejšie nosenie.Vzhľadom k tomu, že môžete tieto slúchadlá ľahko zložiť a zandat do prenosnej taštičky bude ich transport naozaj hračkou.Audio kábel je navyše pripojený iba k jednej mušli, takže máte väčšiu voľnosť pohybu a eliminujete tak možnosť zamotania.Slúchadlá Bose AE2i sú jednoducho ideálnou voľbou pre užívateľov, ktorí milujú skvelý zvuk a skvelý dizajn.

Ovládanie produktov iPhone/iPod/iPad
Slúchadlá Bose AE2i sú navrhnuté špeciálne pre použitie s vybranými produktmi Apple.Môžete prijímať hovory na váš iPhone a prepínať medzi hovormi a hudbou s jedným dotykom.Integrované ovládanie na kábli, ktoré sa nachádza na zadnej strane mikrofónu, umožňuje ovládať iPod, iPhone a ďalšie zariadenia spoločnosti Apple.Ľahko tak nastavíte hlasitosť, zastavíte/spustíte skladbu, budete listovať medzi skladbami dopredu/dozadu, rýchlo prevíjať vpred/späť a meniť playlist.

Parametre a špecifikácie:

Určenie:
iPhone, iPad, iPod

Vlastnosti:
Nový štandard zvukového výkonu, ktorý vtiahne vás do hudby
Vylepšené polstrovanie pre hodiny pohodlného počúvania
Moderný dizajn,odolné materiály pre trvalú kvalitu
Skladací dizajn vrecúško pre jednoduché skladovanie a prepravu

Prevedenie:

Farba:
biela

Konštrukcia:
uzavretá

Určenie:
circum-aurálne (okolo ucha)

Rozmery slúchadiel:
191 x 152 x 38 mm (V x Š x H)

Rozmery mušle:
96 x 74 mm (V x Š)

Hmotnosť s káblom:
140 g

Štandardné balenie:
Slúchadlá Bose AE2i
Mäkkývrecúško na prenášanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE TriPort Around-Ear AE2i bílá
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií