AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Brabantia Bo pedálový kôš 1 L + 23 L, bezotisková oceľ

Zobraziť katalóg
Brabantia Bo pedálový kôš 1 L + 23 L, bezotisková oceľ
5 2 hodnotení
Odpadkový kôš – na triedený odpad, objem 34 l, materiál oceľ, strieborná farba, otváranie nohou pomocou pedálu, 2 nádoby, rozmery 44 × 54 × 36,5 cm (V׊×H)
Kód:  BRADO006 Produktové číslo:  121241

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brabantia Bo pedálový kôš 1 L + 23 L, bezotisková oceľ Predaj skončil

Brabantia Bo pedálový kôš 1 L + 23 L, bezotisková oceľ

Odpadkový kôš Brabantia Bo s pohodlným pedálovým mechanizmom v sebe ukrýva dve nádoby na triedený odpad s objemom 11 a 23 litrov. Kôš na odpadky je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, na ktorej nie sú vidieť odtlačky prstov. Tiché veko a veľmi jednoduché otváranie vďaka pedálovému systému ešte zvyšujú celkový komfort používania. Odpadkový kôš Brabantia je vhodný na väčšie množstvo odpadu. Kompaktný a nadčasový dizajn sa hodí do každej domácnosti, pretože kôš možno umiestniť až priamo k stene. Kôš Brabantia Bo je navyše vyrobený s ohľadom na životné prostredie (41 % recyklovaného materiálu, z 98 % recyklovateľnýna konci životnosti). Nákupom tohto koša podporíte aj projekt The Ocean Cleanup, ktorého cieľom je vyčistiť naše oceány od plastov.


Odpadkový kôš Brabantia Bo

Objem 34 litrov

Odpadkový kôš Brabantia Bo

Rozmery: 54 × 44 × 36,5 cm

Odpadkový kôš Brabantia Bo

2 nádoby

Kľúčové vlastnosti odpadkového koša Brabantia Bo, strieborný

  • Pedálový odpadkový kôš Brabantia Bo v striebornom vyhotovení
  • Moderný nadčasový dizajn s veľkou kapacitou
  • Vyrobený s ohľadom na životné prostredie
  • Kôš Brabantia je vyrobený z bezodtlačkovej ocele
  • Presne padnúce sáčky PerfectFit
  • Tiché veko a veľmi jednoduché otváranie vďaka pedálovému systému
  • Úspora miesta vďaka možnosti umiestniť kôš blízko ku stene alebo do rohu miestnosti
  • Vnútorné priehradky sa dajú vybrať a vyčistiť
  • Kúpou koša navyše podporíte projekt The Ocean Cleanup
  • Certifikácia Cradle-to-Cradle

Trieďte štýlovo s odpadkovým košom Brabantia Bo

Odpadkový kôš Brabantia Bo vás na prvý pohľad zaujme svojím moderným dizajnom, ktorý dokonale zapadne do každého interiéru. Vďaka bezodtlačkovej povrchovej úprave sa nemusíte starať o zdĺhavú údržbu. Odpadkový kôš Brabantia Bo bol navyše vyrobený s ohľadom na životné prostredie, nakoľko je zo 41 % z recyklovaného materiálu a z 98 % je recyklovateľný na konci svojej životnosti. Triedenie odpadu je pre našu planétu veľmi dôležité. S košom naodpadky Brabantia Bo to môžete vyriešiť štýlovo! Spoločnosť Brabantia ponúka na produkt aj 10-ročnú záruku a servis.

Jednoduchá manipulácia s odpadkovým košom Brabantia Bo

Kôš Brabantia Bo sa ovláda pomocou nášľapného systému, ktorý umožňuje jeho veľmi jednoduché otváranie a zatváranie. Veko zostáva po stlačení otvorené, takže do neho môžete pohodlne vložiť aj väčšie množstvo odpadu. Hneď ako dáte nohu preč, veko sa začne samo zatvárať a nakoniec sa kôš potichu uzavrie. Veľkou výhodou odpadkového koša Brabantia Bo je mäkká a protišmyková základňa, vďaka ktorej kôš perfektne sedí na podlahe.

Odpadkový kôš Brabantia Bo má praktický prepínač veka

Ak chcete ponechať kôš Brabantia stále otvorený a nechcete stáť na nášľapnom systéme, stačí otočiť prepínačom veka vnútri koša. Veko tak zostane zamknuté v otvorenej polohe a vy môžete pohodlne ísť po všetko, čo chcete vyhodiť.

Hygienická a rýchla výmena vrecúšok

Hygienicky čisté prostredie je v každej domácnosti absolútne nevyhnutné. Odpadkový kôš Kôš Brabantia Bo má veľký otvor, ktorý zabráni tomu, aby sa okolo koša nachádzali nečistoty. Výmena sáčkov je tiež veľmi jednoduchá. Do koša perfektne padnú vrecia na odpad s kódmi J a X. Okraj vrecka zostáva skrytý pod vekom koša Brabantia Bo, takže nikde nepresahuje.

Nádoby odpadkového koša Brabantia Bo sa dajú ľahko vybrať

Nádoby odpadkového koša Brabantia Bo sa dajú veľmi ľahko vybrať a v prípade potreby sa dá vyčistiť celý vnútorný priestor koša. Pri výmene zostáva veko vždy otvorené, čo vám uľahčuje akúkoľvek manipuláciu s nádobou.


Parametre a špecifikácia

Šírka
54 cm Hotovo!
Výška
44 cm Hotovo!
Hĺbka
36,5 cm Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Materiál
Oceľ Hotovo!

Rozmery

Šírka
54 cm Hotovo!
Výška
44 cm Hotovo!
Hĺbka
36,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Materiál

Materiál
Oceľ Hotovo!

Vlastnosti

Objem
34 l Hotovo!
Spôsob otvárania
Nohou pomocou pedála Hotovo!
Počet nádob
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brabantia Bo pedálový kôš 1 L + 23 L, bezotisková oceľ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia Bo pedálový koš 11 + 23L, bezotisková ocel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia Bo Treteimer 11 + 23 Liter - Edelstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia Bo Treteimer 11 + 23 Liter - Edelstahl.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií