AlzaBoxy Q1 Aplikace

BRANDT BT608LE

Zobraziť katalóg
BRANDT BT608LE
5 1 hodnotení
Práčka plnená zhora - A+++ (-10%)/A/C, 6kg, 800ot./min., Hlučnosť 56/78dB, 9 programov, VxŠxH 85x40x60cm, Optim 39min., Flash 25min., LED indikátory
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  BRNPR008 Produktové číslo:  BT608LE Stránky výrobcu

BRANDT BT608LE

BRANDT BT608LE je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Práčky BRANDT BT608LE patria medzi najúspornejšie zariadenia na trhu. Vynikajúcim spojením systému váhovej automatiky s presným dávkovaním vody dosahuje táto práčka najvyššiu účinnosť a skutočnú úsporu energie. Vďaka tomu sú zaradené do energetickej triedy A+++. Inteligentná funkcia EASY START zaznamenáva vaše najčastejšie pracie návyky a ihneď po spustení automaticky navrhne najčastejšie používaný program, vrátane jeho obvyklých (alebo posledných) nastavení. Funkcia nazvaná opti4 komplexne kontroluje štvoricu vstupných parametrov, ktorým sama prispôsobí svoju spotrebu vody, elektrickej energie aj dĺžku cyklu tak, aby bol zaručený, ako maximálny účinok prania, tak úspora prostriedkov a času. K práčkam je tiež dodávaná nálepka s popiskami.

Kľúčové vlastnosti vrchom plnenej práčky Brandt BT608LE

  • Vrchom plnená práčka so šírkou 40 cm
  • Kvalitný antikorový bubon s objemom 42 litrov
  • Jednoduché ovládanie práčky
  • Tlačidlové ovládanie s LED indikátormi
  • Vaňa z odolného Polytenaxu
  • Detekcia nadmerného penenia a nerovnomerného zaťaženia
  • Nízka hlučnosť len 57 dB (pranie)
  • Až 800 otáčok odstreďovania s reguláciou
  • Odložený štart až o 12 hodín

Práčka BT608LE s kvalitným antikorovým bubnom

Konštrukcia s vrchným plnením a jedinečné prevedenie bubna ponúka užívateľovi nielen jednoduchý prístup k bielizni, ale tiež prispieva k účinnejšej distribúcii vody a dokonalému výsledku prania a plákania aj pri plnej náplni. Systém kovových 3D tlmičov odolá aj pohybom pracej jednotky do strán a chráni ložiská práčky pred nadmerným zaťažením. Robustná LONG - LIFE konštrukcia je synonymom spoľahlivosti a bezporuchového chodu. 

Všetky druhy látok v bezpečí

Nemusíte sa báť do práčky vložiť bielizeň zo saténu a hodvábu, určené na ručné pranie. Presne pre ňu bol totiž navrhnutý program pre jemnú bielizeň s miernym kolísaním pracieho kúpeľa a nízkou teplotou napodobňujúc ručné pranie. Formou plne dotykového panelu úplne intuitívne nastavíte všetky parametre prania vrátane odloženého štartu. Vďaka technológii Easy Start budete môcť spustiť nový prací cyklus jediným dotykom. 

Program práčky Brandt BT608LE

  • OptiA 39
  • FLASH 25 min
  • Bavlna + predpierka
  • Bavlna ECO - (40 – 60 °C)
  • Bavlna Uteráky - (studená - 90 °C)
  • Zmiešané
  • Košeľa - 40 min.
  • Vlna/jemná bielizeň
  • Plákanie + odstreďovanie
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
57 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Zhora Hotovo!
Počet programov
9 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
57 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Zhora Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
9 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde se do pračky sype/lije prací prostředek? Na dvířkách? Do přihrádky na těle? Jinak servis výměny a instalace pračky, na který je reklama jinde, je asi dostupný pro všechny modely, je to tak?

Dobrý den. Prosím má pračka BRANDT BT608LE funkci POSISTOP /dvířka bubnu se zastaví v místě vložení prádla/? Předem děkuji za odpověď. Pitrová

Dobry den, rad bych zde koupil pračku do 8000 A+++ s vrchním plněním ale pouze s bubnem na motoru ne na ložiscích, prosim ktera splňuje me pozadavky, diky za info snad se dočkám.

Dobry den , mam produkt no neviem odoslat objednavku: Pro tovar BRANDT BT608LE je obmedzený maximálny počet kusov k predaju na 1 mesačne. Tento mesiac by ste prekročili limit na: 2. S pozdravom, Ladislav Dusa

Príslušenstvo pre BRANDT BT608LE
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií