Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BRAUN BT 5030

Zobraziť katalóg
BRAUN BT 5030
Zastrihávač fúzov, 20 nastaviteľných dĺžok zastrihávania, 1 nadstavec, sieťová/aku prevádzka, umývateľný
Kód:  BRAZA006 Produktové číslo:  4210201130024

BRAUN BT 5030


Maximálna presnosť, očarujúca jednoduchosť

Zastrihávač fúzov od spoločnosti Braun zaisťuje presnú dĺžku a presné obrysy - dva základy vynikajúceho vzhľadu. Nehľadiac na to, či chcete dosiahnuť upravené strnisko alebo zastrihnúť briadku, dva výmenné strihacie hrebene poskytujú flexibilitu, ktorú potrebujete. Presný hrebeň (1 - 10 mm) s rozstupom 0,5 mm poskytuje maximálnu presnosť na dosiahnutie dokonalého vzhľadu.


Ultraostré čepele na presné strihanie

Čepele zastrihávača fúzov od spoločnosti Braun sú navrhnuté, aby mali dlhú životnosť, poskytujú vynikajúcu presnosť, ktorú potrebujete na dosiahnutie vášho každodenného štýlu. Ultraostré antikorové strihacie diely zastrihujú aj dlhé alebo silné fúzy bez ťahania alebo vytrhávania. Ostré čepele zaistia dlhú dobu životnosti.


Úplne umývateľný

Na jednoduché čistenie pod tečúcou vodou.

Pamäťový systém SafetyLock

Ukladá a pamätá si naposledy použité nastavenie dĺžky, aj po odobratí nadstavca.

Gumová úchytka

Pevná úchytka na pohodlnú a bezpečnú manipuláciu.

Prevádzka s káblom aj bez neho

Zastrihávač vlasov od spoločnosti Braun je poháňaný duálnym systémom batérií. Dve Ni-MH batérie sú úplne nabité do 8 hodín na 50-minútovú prevádzku bez kábla. Na nepretržitú prevádzku ho jednoducho používajte s káblom.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Strojek přišel bez alzou hrdě inzerované cestovní brašny. Měl to tak i někdo jiný? Zatím čekám na zodpovězení, a pokud nevrátí část peněz nebo nepošlou dodatečně, tak jde strojek zpět. Klamavou reklamu opravdu miluju

Jaký je rozdíl oproti BT 5010?

Diskusia a poradňa k BRAUN BT 5030
Príslušenstvo pre BRAUN BT 5030
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN BT 5030. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BT BRAUN 5030. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BT BRAUN 5030. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BT BRAUN 5030.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií