PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Braun darčeková edícia epilátor Silk-épil 7-521 + hodinky

Zobraziť katalóg
Braun darčeková edícia epilátor Silk-épil 7-521 + hodinky
Epilátor epilácia namokro, masážny nadstavec a osvetlenie, počet pinziet 40, počet rýchlostí 2, typ napájania akumulátor, počet nadstavcov 2, počet hlavíc 1, balenie obsahuje: čistiaci štetček a nadstavce, farba biela a ružová
Kód:  BRASE521

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun darčeková edícia epilátor Silk-épil 7-521 + hodinky Predaj skončil

Braun darčeková edícia epilátor Silk-épil 7-521 + hodinky

Darčeková edícia Braun poteší každú ženu, ktorá túži mať dokonale hladké nohy a navyše sa rada obklopuje kvalitnými módnymi doplnkami. Súčasťou edície je vysoko účinný epilátor Braun Silk-épil 7-521, ktorý dokáže odstrániť aj tie najjemnejšie a najkratšie chĺpky, dlhé púhych 0,5 mm. Dôkladné odstránenie chĺpkov a mimoriadny výkon sú možné vďaka 40 pinzetám technológie Close-Grip. Tie chĺpok zachytia v optimálnom uhle a ešte bližšie pokožke. Epilátor je vybavený pružnou hlavou, ktorá umožňuje vychýlenie dopredu aj dozadu, a to až o 15 °. Vďaka tomu sa lepšie prispôsobí kontúram tela a zaistí maximálnu dôkladnosť. Precízne odstránenie chĺpkov je možné takisto vďaka výstupkom SoftLift, tie efektívne nadvihujú chĺpky priliehajúce k pokožke a navádzajú ich smerom k pinzetám.

Kľúčové vlastnosti darčekovej edície Braun Silk-épil 7-521 a hodiniek

  • Darčeková edícia Braun obsahujúce epilátor Silk-épil 7-521 a elegantné dámske hodinky
  • Braun Silk-épil 7-521 odstráni aj tie najjemnejšie a najkratšie chĺpky
  • Dôkladný výsledok vďaka 40 pinzetám technológie Close-Grip
  • Epilátor Braun Silk-épil 7-521 s pružnou hlavou umožňujúci vychýlenie o 15°
  • Výstupky SoftLift efektívne nadvihujú chĺpky
  • Epilátor navrhnutý na použitie v teplej vode
  • Integrované osvetlenie
  • Možnosť nastavenia rýchlosti
  • Vodotesný a umývateľný

Použitie nasucho, vo vani aj v sprche

Epilátor Braun Silk-épil 7-521 vyniká svojou flexibilitou použitia. Vďaka technológii Wet & Dry si môžete chĺpky odstraňovať nasucho, rovnako tak vo vani či sprche. Výhodou použitia epilátora vo vode je, že teplá voda uvoľňuje a upokojuje, čím sa zvyšuje komfort pri samotnej epilácii, pretože voda mierne znecitlivuje pokožku. Epilátor Braun Silk-épil 7-521 však tiež disponuje vysokofrekvenčným masážnym systémom, ktorý stimuluje pokožku a redukuje pocit ťahania.

Praktické funkcie

Pre ešte väčší komfort pri epilácii je Braun Silk-épil 7-521 vybavený osvetlením SmartLight, ktoré umožňuje jednoduché ovládanie epilátora a súčasne zabezpečí skvelé osvetlenie aj tých najjemnejších chĺpkov. Podľa svojich vlastných potrieb môžete tiež zvoliť jednu z dvoch rýchlostí epilácie – pre obzvlášť šetrnú a obzvlášť dôkladnú epiláciu.

Jednoduchá údržba Braun Silk-épil

Samozrejmosťou je vodotesnosť a ľahká umývateľnosť epilátora Braun Silk-épil 7-521 aj jeho častí. A aby jeho údržba bola ešte jednoduchšia, je súčasťou súpravy tiež čistiaci štetec. Doba prevádzky epilátora je 40 minút. Po jeho vybití stačí iba 60 minút nabíjania, aby mohol zase dokonale fungovať. Braun Silk-épil 7-521 je jednoducho vysoko efektívnym epilátorom, ktorý vyniká svojím jednoduchým použitím a naprosto precíznymi výsledkami.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela, Ružová Hotovo!
Funkcie
Epilácia namokro, Osvetlenie Hotovo!
Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Počet hlavíc
1 Hotovo!
Obsah balenia
Štetček na čistenie, Masážny nadstavec Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Ružová Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Funkcie
Epilácia namokro, Osvetlenie Hotovo!
Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Počet hlavíc
1 Hotovo!
Obsah balenia
Štetček na čistenie, Masážny nadstavec Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun darčeková edícia epilátor Silk-épil 7-521 + hodinky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN dárková edice epilátor Silk-épil 7-521 + hodinky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Geschenk Edition Epilierer Silk-épil 7 - 521 + Uhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Geschenk Edition Epilierer Silk-épil 7 - 521 + Uhr. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Silk-épil 7-521 epilátor + karóra ajándékszett.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií