AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Braun Face 852

Zobraziť katalóg
Braun Face 852
4,7 7 hodnotení
Epilátor – na úpravu čela, obočia, hornej pery, brady a krku, 10 mikrootvorov, prepínanie smeru otáčania, čistiaca kefka na čistenie pórov a odstránenie make-upu, vodoodolný, batériový 1AA, 2 náhradné kefky, červené cestovné puzdro + kryt
Kód:  BRAEP028 Produktové číslo:  81574419 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Face 852


Presná tvárová epilácia a hĺbkové čistenie pórov

Ako prvý na svete vám Braun Face umožní užiť si obidve ošetrenia s jedným prístrojom - jednoducho vymeníte nadstavce.

Braun Face sa ľahko používa a pýši sa preukázanými výsledkami. Umožní vám presne odstraňovať chĺpky od korienkov pomocou tvárového epilátora a čistí póry pleti kefkou na tvár. Vaša pleť môže vyzerať viditeľne hladšia, čistá a svieža, ako jedným mávnutím čarovného prútika.

Braun Face je elegantný a veľmi praktický a je navrhnutý, aby bezproblémovo zapadol do vášho života. S ochranným krytom je tvárový epilátor taký diskrétny, že ho môžete vziať kamkoľvek a kedykoľvek.


Čistí tvár 6-krát lepšie ako ručné ošetrenie

Za jednu minútu odstráni čistiaca kefka od Braunu mejkap a nečistoty a obnoví prirodzený lesk vašej pleti. Vďaka stovke mikrooscilácií funguje 6-krát účinnejšie ako ručné umytie a čistí póry pokožky do hĺbky, takže tá môže lepšie vstrebať váš obľúbený krém alebo sérum.

100 % vodoodolný, čistenie tváre sa môže stať prirodzenou súčasťou vašej každodenej hygieny v sprche.

Kolekcia kefiek od Brauna umožňuje si skutočne upraviť starostlivosť o pleť na mieru. Jednoducho vymieňajte kefky a môžete jemne čistiť citlivé miesta, vykonávať peeling alebo nanášať krém alebo podklad. Na optimálnu hygienu a najlepšie ošetrenie, ktoré si vaša pleť zaslúži, vymieňajte kefky každé 3 mesiace.



Každodenný krok 1

Na každodenné čistenie používajte normálnu alebo extra citlivú kefku podľa typu pleti.

Každodenný krok 2

Len čo je pokožka čistá a suchá, použite kozmetickú hubku a naneste hydratačný krém alebo sérum. Hubku môžete použiť aj na nanesenie podkladu.

Týždenne

Odporúčame používať peelingovú kefku raz za týždeň na odstránenie suchej pokožky a zvýšenie prirodzeného lesku.

Štvrťročne

Aby ste si uchovali svoju kozmetickú súpravu čistú, kefky vždy po použití opláchnite. Na dosiahnutie maximálneho výkonu a hygieny Braun odporúča vymieňať kefku každé 3 mesiace.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, zda čistící kartáček má rotovat nebo jen vibruje a je potřeba s ním při čištění kroužit. Děkuji.

Dobry den, je soucasti baleni kosmeticka houbicka? Dnes jsem zbozi obdrzela,avsak v baleni neni,je tam na ni vylisovane misto, ovsem prazdne. Dekuji

Diskusia a poradňa k Braun Face 852
Príslušenstvo pre Braun Face 852 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Face 852. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Gesicht 852. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Gesicht 852. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Face 852.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií