Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BRAUN HM 3135

Zobraziť katalóg
BRAUN HM 3135
4,5 10 hodnotení
Ručný mixér príkon 500W, počet rýchlostí: 5, objem nádoby 600ml, materiál nádoby: plast, tyčový nadstavec, miesiace metly, šľahacie metly, nádoba na mixovanie a príslušenstvo vhodné do umývačky, biela farba, hlavné benefity a funkcie: miesenie, mixovanie, pulzný spínač, sekanie, šľahanie, šľahanie a tlačidlo na uvoľnenie metiel
64 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BRABA001 Produktové číslo:  HM3135WH

BRAUN HM 3135

Varenie, miešanie, hnetenie i pečenie. V kuchyni ste proste jednotka. Udržať si túto pozíciu medzi rodinou a priateľmi však stojí veľa práce. Tak prečo si to trochu neuľahčiť a nepreniesť čo najviac práce na mechanického pomocníka? S ručným šľahačom Braun 3135 v bielom vyhotovení budete ešte o fúz lepší. Bohaté príslušenstvo a 5 dych vyrážajúcich rýchlostí zatočí so všetkými potravinami. Upečte tortu, vyšľahajte penu alebo rozdrvte orechy do cukroviniek, to všetko s jedným prístrojom. Unikátne umiestnenie motora so silou 500 W uľahčí manipuláciu a vďaka perfektnému vyváženiu vám prístroj sadne do ruky ako uliaty. Tak akej skúške ho podrobíte?

Kľúčové vlastnosti mixéra Braun 3135 v bielej farbe

  • Multifunkčný prístroj na šľahanie, drvenie aj miesenie
  • 5 rýchlostí a funkcia turbo
  • Niekoľko druhov nadstavcov
  • Príjemná soft grip rukoväť
  • Systém ComfortClick na jednoduché pripojenie mixovacej nohy
  • Sekací nadstavec s objemom 500 ml

Šľahá, drví aj hnetie

Vďaka mnohým nadstavcom ponúka Braun 3135 multifunkčné využitie na veľa činností v kuchyni. So šľahacími metlami vyrobíte tak pevný sneh, že vám v ňom bude stáť lyžička. Hnetacie háky zase odvedú všetku prácu a na doma pečený chlieb už nedáte dopustiť, aj keď skôr sa vám do jeho výroby jednoducho nechcelo. Ponorný mixér s plastovou nádobkou s objemom 600 ml umožní vyrobiť smoothie aj polievky a pasírovací kotúč si poradí so zeleninou aj orechmi. Mixér a šľahač v jednom Braun 3135 si poradí so všetkým, čo mu predložíte.

Jednoduché a príjemné použitie

Päť rýchlostí vám umožní nastaviť takú silu, akú práve potrebujete. Nestačí to? Funkcia turbo si poradí aj s tým najodolnejším kúskom. Pre pohodlnú manipuláciu má šľahač Braun rukoväť s povrchovou úpravou soft grip, ktorá skvele padne do ruky. Technológia ComfortClick maximálne uľahčuje pripojenie mixovacej nohy. Stačí len priložiť a – klik! Mixovacia noha je navyše vybavená systémom PowerBell, ktorý bráni rozstreku obsahu okolo mixéra. Užite si prácu v kuchyni na maximum! 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Príkon
500 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Mixovanie, Sekanie, Šľahanie Hotovo!
Vlastnosti
Pulzný spínač, Tlačidlo na uvoľnenie metiel, Príslušenstvo vhodné do umývačky Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
500 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Mixovanie, Sekanie, Šľahanie Hotovo!
Vlastnosti
Pulzný spínač, Tlačidlo na uvoľnenie metiel, Príslušenstvo vhodné do umývačky Hotovo!
Objem nádoby
0,6 l Hotovo!
Materiál nádoby
Plast Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Tyčový nadstavec, Miesiace metly, Šľahacie metly, Nádoba na mixovanie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Je súčasťou balenia aj ten malý krájač, ako je uvedené na obrázku? V príslušenstve ho nevidím, avšak na obrázku je... Dakujem za odpoveď

Dobry den, je mozne dokupit nadobu na sekanie zvlast? Nasa padla a poskodila sa

Dobrý den, zajímalo by mě v čem se liší model mixéru BRAUN HM 3137 od modelu BRAUN HM 3135? Když je vložím do porovnání, tak se očividně liší v ceně a také v příslušenství v položce "základna", kterou je součástí typu 3137. Netuším ale, co tato položka znamená a podle obrázku to vypadá, že jsou mixéry totožné... Děkuji, Markéta R.

Diskusia a poradňa k BRAUN HM 3135
Príslušenstvo pre BRAUN HM 3135 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN HM 3135. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun HM 3135. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun HM 3135. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun HM 3135.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií