AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Braun IS 5043

Zobraziť katalóg
Braun IS 5043 + 60 dní záruka vrátenia peňazí
Parný generátor príkon 2400 W, parný výkon 120 g/min, objem nádržky 1400 ml, materiál žehliacej plochy hliník, parný ráz 340 g/min, funkcie: odvápňovanie, biela
Kód:  EAD2068a Produktové číslo:  IS5043

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun IS 5043

Bezchybné žehlenie s perfektnými výsledkami

Najvýkonnejší parný generátor od Braunu ponúka vysoký parný tlak a ráz na dokonalé vyžehlenie aj problematických látok. Braun IS 5043 zaujme svojimi kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa ľahko skladuje a prenáša. Navyše je vybavený inteligentnou technológiou iCare, ktorá automaticky nastaví vhodnú teplotu pre všetky druhy látok bez rizika pripálenia.


Kľúčové vlastnosti parného generátora Braun IS 5043

  • Mimoriadne výkonný parný systém
  • Kompaktné rozmery na jednoduché skladovanie
  • LED displej
  • Produkt je schopný zabezpečiť parný ráz až 340 g/min
  • Úsporný Eco režim (para 80 g/min)
  • Funkcia parnej špičky
  • Príkon 2 400 W
  • Priebežné dopĺňanie vody
  • Vhodný na kohútikovú vodu
  • Pokroková technológia iCare
  • 3D žehliaca plocha
  • Odnímateľná nádoba s objemom 1,4 l

Vysoký parný výkon

Vysoký parný výkon

Bez ohľadu na to, aká pokrčená je vaša bielizeň, parný generátor CareStyle ju zbaví záhybov rýchlejšie, než ste si kedy dokázali pomyslieť. Jeho parný výkon je dvakrát väčší ako pri klasických naparovacích žehličkách.

Kompaktný dizajn

Kompaktný dizajn

Kompaktnosť parného systému Braun je podporená systémom ľahkého zacvaknutia jediným pohybom, vďaka čomu môžete celý prístroj ľahko premiestniť a uložiť aj v malom priestore.

Jednoduché a rýchle žehlenie

Žehlenie nikdy nebolo jednoduchšie

Či už žehlíte každý deň, príležitostne, alebo jednoducho žehlenie vôbec nie je váš koníček, nenájdete ľahší, účinnejší a hlavne rýchlejší spôsob, ako dosiahnuť vynikajúce výsledky s minimom námahy.


Systém CalcClean

Jednoduché čistenie

Systém CalcClean vás upozorní na akékoľvek nánosy vodného kameňa, pričom proces čistenia je jednoduchý a pohodlný. Stačí otvoriť vodnú nádrž, naplniť ju, zatrepať s ňou a nakoniec stlačiť tlačidlo na ovládacom paneli. 

Vysoký tlak pary

Vysoký tlak pary

Vďaka vysokému tlaku môže jemná para úplne preniknúť tkaninou, takže žehlenie je maximálne jednoduché. Dokonca aj tie najodolnejšie záhyby vďaka dodatočnej dávke pary v okamihu zmiznú a žehliaci systém skráti vašu námahu na polovicu.

Inteligentná technológia iCare

Inteligentná technológia

Inteligentná technológia iCare v normálnom a Eco režime ochráni vaše oblečenie vďaka nastaveniu správnej teploty bez ohľadu na typ tkaniny, a to vrátane tých najviac problematických. Preto sa už nemusíte zdržiavať zdĺhavým nastavovaním. 


3D žehliaca plocha

Vynikajúca kĺzavosť

Patentovaná zaoblená 3D žehliaca plocha s mierne zdvihnutými okrajmi zaručuje kĺzavosť v rozsahu 360° a tiež rýchlejšie a účinnejšie žehlenie. Už nikdy sa nezaseknete pri žehlení gombíkov, vreciek alebo zipsov a nebudete musieť žehlený kus neustále upravovať.

Úspora energie

Eco režim

Užívajte si nižšiu spotrebu energie jediným stlačením tlačidla. Keď potrebujete menej pary, napr. pri žehlení hodvábu, vlny či syntetických textílií, jednoducho stlačíte Eco tlačidlo. Ušetríte viac ako 30 % energie pri zachovaní skvelých výsledkov.

Rýchle nahriatie

Rýchle nahriatie

Nahriatie parného generátora zaberie necelé 2 minúty, takže je v priebehu okamihu pripravený na použitie. Pre väčšiu bezpečnosť je prístroj vybavený funkciou automatického vypnutia, ktorá sa aktivuje po 10 minútach bez stlačenia tlačidla pary.


Parametre a špecifikácia

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
340 g/min Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
340 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Hliník Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun IS 5043 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN IS 5043. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun IS 5043.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií