PET PET

Braun IS 5044

Zobraziť katalóg
Braun IS 5044
5 3 hodnotení
Parný generátor – vertikálne aj horizontálne naparovanie, príkon 2400W, objem nádoby 1.4l, doba nahrievatnia 2min, parný výkon 120g/min, parný ráz 360g/min, nerezový povrch, dĺžka prívodného kábla 1.2m, odvápňovanie
Kód:  EAD2060a Produktové číslo:  IS 5044

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun IS 5044

Bezchybné žehlenie s perfektnými výsledkami

Najvýkonnejší parný generátor od spoločnosti Braun ponúkne vysoký parný tlak a ráz pre dokonalé vyžehlenie aj problematických látok. Braun IS 5044 zaujme svojimi kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa ľahko skladuje a prenáša. Navyše je vybavený inteligentnou technológiou iCar, ktorá automaticky nastaví vhodnú teplotu pre všetky druhy látok bez rizika pripálenia.


Kľúčové vlastnosti parného generátora Braun IS 5044

  • Mimoriadne výkonný parný systém
  • Kompaktné rozmery pre jednoduché skladovanie
  • LED displej
  • Produkt je schopný zabezpečiť parný ráz až 360 g/min
  • Úsporný Eco režim (para 80 g/min)
  • Funkcia parnej špičky
  • Príkon 2 400 W
  • Priebežné dopĺňanie vody
  • Vhodný pre kohútikovú vodu
  • Pokroková technológia iCar
  • 3D žehliaca plocha
  • Odnímateľná nádoba s objemom 1,4 l

Vysoký parní výkon

Vysoký parný výkon

Bez ohľadu na to, aká pokrčená vaša bielizeň je, parný generátor CareStyle ju zbaví záhybov rýchlejšie, než ste si kedy dokázali predstaviť. Jeho parný výkon je dvakrát vyšší ako pri klasických naparovacích žehličkách.

Kompaktný dizajn

Kompaktný dizajn

Kompaktnosť parného systému Braun je podporená systémom ľahkého zacvaknutia jediným pohybom, vďaka čomu je možné celý prístroj jednoducho premiestniť a uložiť aj v malom priestore.

Jednoduché a rýchle žehlenie

Žehlenie nikdy nebolo jednoduchšie

Či už žehlíte každý deň, príležitostne, alebo jednoducho žehlenie vôbec nie je váš koníček, nenájdete ľahší, účinnejší a hlavne rýchlejší spôsob, ako dosiahnuť vynikajúce výsledky s minimom námahy.


CalcClean

Jednoduché čistenie

Systém CalcClean vás upozorní na akékoľvek nánosy vodného kameňa, pričom proces čistenia je jednoduchý a pohodlný. Stačí otvoriť vodnú nádrž, naplniť ju a potriasť s ňou a nakoniec stlačiť tlačidlo na ovládacom paneli.

Vysoký tlak pary

Vysoký tlak pary

Vďaka vysokému tlaku môže jemná para úplne preniknúť tkaninou, takže žehlenie je maximálne jednoduché. Dokonca aj tie najodolnejšie záhyby vďaka dodatočnej dávke pary v okamihu zmiznú a žehliaci systém skráti vašu námahu na polovicu.

Chytrá technologie

Inteligentná technológia

Inteligentná technológia iCar v normálnom a Eco režime ochráni vaše oblečenie vďaka nastaveniu správnej teploty bez ohľadu na typ tkaniny, a to vrátane tých najviac problematických. Vďaka tomu sa nemusíte zdržiavať so zdĺhavým nastavovaním.


Vynikajúca kĺzavosť

Vynikajúca kĺzavosť

Patentovaná zaoblená 3D žehliaca plocha s mierne zdvihnutými okrajmi zaručuje kĺzavosť v rozsahu 360° a tiež rýchlejšie a účinnejšie žehlenie. Už nikdy sa nezaseknete pri žehlení gombíkov, vreciek alebo zipsov a nebudete musieť žehlený kus neustále upravovať.

Úspora energie

Eco režim

Užívajte si nižšiu spotrebu energie jediným stlačením tlačidla. Keď potrebujete menej pary, napr. pri žehlení hodvábu, vlny či syntetiky, jednoducho stlačte Eco tlačidlo. Ušetríte viac ako 30 % energie pri zachovaní skvelých výsledkov.

Rýchle nahriatie

Rýchle nahriatie

Nahriatie parného generátora zaberie necelé 2 minúty, takže je behom okamihu pripravený na použitie. Pre väčšiu bezpečnosť je prístroj vybavený funkciou automatického vypnutia, ktorá je aktivovaná po 10 minútach bez stlačenia tlačidla pary.


Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
360 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun IS 5044 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN IS 5044. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun ist 5044. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun ist 5044. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun IS 5044.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií