Emise pro AP+ v app - všechny segmenty alzaplus segmenty sda v2

Braun Series 3 3030s

Zobraziť katalóg
Braun Series 3 3030s
4,6 68 hodnotení
Holiaci strojček pánsky, na tvár, vodoodolnosť, umývateľný, zastrihávač, indikátor nabíjania LED a rýchle nabíjanie, planžetový, doba chodu 45 min, napájanie: elektrická sieť a akumulátor, dĺžka nabíjania 1 h, farba červená
Kód:  BRAHSP003 Produktové číslo:  4210201112587

Braun Series 3 3030s


BRAUN Series 3 3030s je drsný na fúzy, ale jemný k pokožke

Braun je ikonická nemecká značka, ktorá sa špecializuje na presné holiace strojčeky svetovej úrovne. Globálne je oceňovaná za svoj jednoduchý, intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktov. Dôverujú jej muži po celom svete, Braun je svetovou jednotkou medzi holiacimi strojčekmi.* Všetky holiace strojčeky Braun majú priame, intuitívne ťahy, teda rovnaké miesto nemusíte prechádzať dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky. Špeciálne strihacie diely sú citlivé na tlak a sú chránené patentovanou kovovou sieťkou (SensoFoil™), ktorá zaistí čisté a maximálne efektívne oholenie a vynikajúce pohodlie pokožky. Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhnuté a vyrobené v Nemecku, a tak je zachovaná maximálna presnosť a pozornosť detailom. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

* Na základe prieskumu vykonaného v období do júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Predný inštitút zaoberajúci sa prieskumom trhu.


vypnuté
Pokročilé holenie

Pokročilé holenie s BRAUN Series 3 3030s

3 špecializované strihacie diely spolupracujú na hladkom a jemnom oholení. BRAUN Series 3 3030s vďaka patentovanej technológii Braun SensoFoil™ chráni vašu pokožku pred ultra ostrým ostrím.

vypnuté
Technológia Micro Comb

Technológia Micro Comb

Hrebeň ProSkin Micro Comb zachytí väčšinou fúzov pri prvom ťahu, vďaka čomu pokožku oholíte rýchlejšie a pohodlnejšie.

vypnuté
Citlivosť pokožky

Citlivosť pokožky

Ostrie BRAUN Series 3 3030s citlivé na tlak sa automaticky zasunie, aby tak ochránilo vašu pokožku. Pre jemné oholenie a pocit hladkej pokožky.

vypnuté
Zabudovaná presnosť

Zabudovaná presnosť

Extra veľký strihač na zadnej strane strojčeka BRAUN Series 3 3030s je ideálny na tvarovanie bokombrád alebo zastrihávanie dlhších fúzov pred holením.


vypnuté
Inteligentný dizajn

Inteligentný dizajn strojčeka BRAUN Series 3 3030s

Plný holiaci výkon BRAUN Series 3 3030s ProSkin je dosiahnutý vďaka tenkej a presnej hlavici, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest, napríklad pod nos.

vypnuté
Použitie s káblom aj bez kábla

Použitie s káblom aj bez kábla

Energia vám nikdy nedôjde. Šikovný konektor je vybavený automatickým nastavením napätia 100 – 240 V, a vy tak môžete svoj holiaci strojček BRAUN Series 3 3030s používať počas ciest po celom svete.

vypnuté
100 % vodoodolný

BRAUN Series 3 3030s je 100 % vodoodolný

Všetky holiace strojčeky Braun sú vodoodolné do hĺbky až 5 metrov. Prakticky ich môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čistenie je tak jednoduché a hygienické.

vypnuté
Vynikajúca batéria

Vynikajúca batéria

Výkonná NiMH batéria strojčeka BRAUN Series 3 3030s sa dobije na maximum za 1 hodinu, strojček možno následne používať 45 minút bez použitia napájacieho kábla. Rýchle 5-minútové nabitie stačí na 1 oholenie. Kontrolka LED vás upozorní keď je váš holiaci strojček potrebné dobiť.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
45 min Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánsky Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
45 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED, Rýchle nabíjanie Hotovo!
Dĺžka strihu
0,05 mm Hotovo!
Dĺžky nadstavcov
0,05 mm Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Suché holenie Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, opravdu je u tohoto holicího strojku dodávaná čistící stanice? Děkuji - Standa

Dobrý den, jaké je typové číslo strojku, nikoli modelové. Je nutné k zakoupení náhradního břitového bloku. Děkuji

Svítí mi ikona planžety. Zas tak dlouho ji ve strojku nemám aby byla tupá. Navíc holí pořád dobře. Dá se ta indikace nějak vypnout?

Dobrý den Potřeboval bych náhradní planžetu k holícímu strojku Braun 3030s, mohl bych poprosit o přesné typové označení? Děkuji

Proč nelze k tomuto produktu využít slevový kupon CZ20BRAUNWEEK ? Zkoušel jsem na jakýkoliv strojek a píše mi, že je neplatný a přitom má být platný.

Lze použít na holící stojek BRAUN Series 3 3030s nádstavce Braun Series 3 BT32, děkuji .

Funguje tento strojek POUZE na síť, pokud dojde k ukončení životnosti zabudované baterie? Měl jsem podobný, kde inzerovali že je na síť i baterie, ale po ukončení života baterie přestal fungovat komplet. Baterie vyměnit nešla a musel jsem to vyhodit.

K čemu slouží prostřední nerezový díl mezi hlavami? Je to výsuvný zastřihovač?

Dobrý den, chci se zeptat do kdy bude výrobek slevněn z 2799,-kč na 1641,- kč?

Funguje tento strojček LEN na elektrickú energiu cez kábel ?

12
Diskusia a poradňa k Braun Series 3 3030s
Príslušenstvo pre Braun Series 3 3030s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Series 3 3030s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Serie 3 3030s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Serie 3 3030s.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií