Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BRAUN Series 5-5030S FlexMotionTec

Zobraziť katalóg
BRAUN Series 5-5030S FlexMotionTec
4,4 8 hodnotení
Holiaci strojček trojitý holiaci systém, individuálne odpruženie, výkyvná hlava v uhle 40 °, umývateľný, doba prevádzky 45min, doba nabíjania 1hod., rýchlonabíjanie 5min, akumulátorový
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAT1002o4 Produktové číslo:  4210201069126 Stránky výrobcu
BRAUN Series 5-5030S FlexMotionTec 129,82 € Rozbalené

BRAUN Series 5-5030S FlexMotionTec

BRAUN Series 5-5030S FlexMotionTec je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Braun series 5-5030s je navrhnutý pre maximálny výkon a efektivitu aj v problémových oblastiach holení. Vďaka novej ergonómiu a výkyvné hlave v uhle 40 ° je výsledkom perfektnej a pohodlné oholenie. Flex motion technológia zaručuje individuálne odpruženie - menší tlak na pokožku a tým jej dopraje väčší komfort a minimálne podráždenie. Ak chcete iba zastrihnúť fúzy nie je nič jednodušíího než použiť výsuvný zastrihávač.

Systém PowerDrive poskytuje o 20% silnejší pohon ako predtým pre vysokú rýchlosť, ktorú oholí aj husté fúzy. Funkcie UltraActiveLift zabezpečí, že jedinečná oscilujúca strihacia lišta nadvihne a oholí fúzy priliehajúce k pokožke menším počtom ťahov, nebude potom žiadny problém zachytiť neľahko oholitelné fúzy.

Akumulátorový strojček je umývateľný a vodotesný, preto sa nemusíte báť používať ho napríklad pri sprchovaní. Telo obsahuje výkonnú li-on batériu. Doba dobíjania strojčeka je 60 min , Poskytuje kapacitu až pre 45 minút holenia bez sieťového prívodu. Možno využiť tiež 5minutové rýchlonabíjanie. Displej indikuje 2 úrovne pre určenie stavu batérie s upozornením na vybitie a ďalej cestovný zámok. Strojček je určený pre akumulátorový a/alebo sieťovú prevádzku.

Obsah balenia:

  • holiaci strojček
  • cestovné puzdro
  • nabíjačka
  • čistiaca kefka

Rozmery:

  • Šírka 6 cm
  • Výška 19 cm
  • Hĺbka 10 cm

Hmotnosť:

0,45 Kg

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Batériové Hotovo!
Doba chodu
44,12 min Hotovo!
Doba nabíjania
0,98 h Hotovo!
Funkcie
Umývateľnosť, Zastrihávač Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batériové Hotovo!
Doba chodu
44,12 min Hotovo!
Doba nabíjania
0,98 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Umývateľnosť, Zastrihávač Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN Series 5-5030S FlexMotionTec
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií