Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

Zobraziť katalóg
Braun Series 9 Pro 9477cc Silver
4,7 103 hodnotení
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie akumulátorový, planžetový mechanizmus, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, strieborná farba
Kód:  BRAHS648 Produktové číslo:  BS99477cc

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9477cc SILVER pre to najlepšie oholenie

BRAUN vám prináša pokročilejší holiaci strojček Series 9 9477cc, ktorý je vybavený inovatívnou holiacou hlavou s 5 holiacimi prvkami. Strojček so zastrihávačom ProLift je presne navrhnutý na čo najšetrnejšie oholenie nepoddajných fúzov. Hravo zvládne 1, 3 alebo 7-dňové strnisko. Okrem toho je strojček na holenie vybavený sonickou technológiou, ktorá vďaka 10 000 vibráciám šetrne zachytáva viac chĺpkov na brade. Pokožka je potom krásne hladká a jemná na dotyk.Holiaci strojček planžetový BRAUN Series 9 9477cc SILVER


Čo vám ponúkne Series 9?

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9477cc vám ponúkne novú úroveň holenia, pretože je vybavený špičkovou a inovatívnou technológiou na šetrné odstránenie aj tých najjemnejších fúzov. Strojček na holenie BRAUN Series 9 9477cc bol vyrobený v Nemecku tak, aby vydržal až 7 rokov používania.

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9477cc na hladké oholenie

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9477cc je ideálny na hladké oholenie aj hustých fúzov. Planžeta sa dokáže prispôsobiť aj fúzom kratším ako 0,05 mm. To všetko vďaka špeciálne navrhnutej čepeli a technológii AutoSense.

BRAUN Séria 9 9477cc s jedinečnou sonickou technológiou

Strojček na holenie BRAUN Series 9 9477cc má jedinečnú sonickú technológiu, ktorá holí šetrne a účinne. Navyše zvládne holiť až o 10 % rýchlejšie*.

* v porovnaní s predchádzajúcou generáciou Braun Series 9

100 % vodotesný strojček na holenie

Nový holiaci strojček BRAUN Series 9 9477cc je 100 % vodotesný, takže si ho môžete vziať rovno aj do sprchy. Ak chcete dosiahnuť hladšie oholenie, použite penu alebo gél, ktoré vám holenie spríjemnia. Pokožka zostáva nádherne hebká.

Presné a precízne holenie

Pánsky holiaci strojček BRAUN Series 9 9477cc je vybavený špeciálnym prepínačom na zablokovanie holiacej hlavy. To vám umožní oholiť aj nepoddajné fúzy. Ohoľte každý kúsok s presnosťou a precíznosťou.

Až o 0 50 % dlhšia výdrž strojčeka BRAUN Series 9 9477cc

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9477cc poskytne až o 50 % dlhšiu výdrž batérie. Je totiž vybavený prvým dobíjacím puzdrom na holiaci strojček na svete. To vám zaistí až 6 týždňov prevádzky bez potreby použitia kábla.

Praktické centrum SmartCare 5 v 1

Súčasťou holiaceho strojčeka BRAUN Series 9 9477cc je aj špeciálne centrum SmarCare, ktoré automaticky vyberá čistiaci program. Centrum zároveň strojček nabíja a hygienicky čistí, premaže aj vysuší. Stačí vám na to jedno stlačenie.



Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
60 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Indikátor nabíjania LED, Digitálny displej, Rýchle nabíjanie Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holenie Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hcel som sa spytat že ak nebudem po vyskusani holiaceho strojčeka spokojný či ho môžem do 14 tích dní vrátiť z hygienických dôvodov.Samozrejme by som ho dôkladne vyčistil. Vopred

Braun Series 9 PRO+ jaky je prosim rozdil mezi verzi + a normalni verzi?

Braun Series 9 Pro 9477cc Silver Dobrý den, po rozbalení krabice s výše uvedeným strojkem jsem zjistil, že v krabici není návod. Bohužel ani na webu Alza jsem jej nenašel. Prosím o informaci, kde návod seženu. Děkuji

Dobrý den, jak je to s Cashbackem? Je v tomto případě 1 000 Kč, a kdo a jak ho vyplácí? Predem děkuji za odpověď

Dobrý den, bude ještě skladem za akční Black Friday cenu? Popř. kdy? Děkuji, Martina

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu, zda tento strojek opravdu je schopen oholit i 5 - 7 denní strniště, jak deklaruje výrobce Braun? Díky za odpovědi.

Diskusia a poradňa k Braun Series 9 Pro 9477cc Silver
Príslušenstvo pre Braun Series 9 Pro 9477cc Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Series 9 Pro 9477cc Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Series 9 Pro 9477cc Silver.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií