AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

Braun TS 785 STP

Zobraziť katalóg
Braun TS 785 STP + 60 dní záruka vrátenia peňazí
4,7 14 hodnotení
Žehlička typ: naparovacia, príkon 2400 W, odvápňovanie, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) a rýchle nahriatie, objem nádržky 400 ml, parný výkon 50 g/min, parný ráz 210 g/min, materiál žehliacej plochy zafír, dĺžka kábla 2.5 m, sivá
Kód:  LTL110 Produktové číslo:  TS785STP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun TS 785 STP

Silný výkon pre náročné žehlenie

Naparovacia žehlička BRAUN TS 785 STP z radu Text Štýl 7 Pro je vybavená tromi výkonnými aktívnymi parnými zónami s vysokým výdajom pary, vďaka ktorým môžete vykonávať dlhé ťahy a odstrániť tak aj tie najodolnejšie záhyby. Para efektívne preniká do vnútra tkaniny a zaisťuje tak dokonalé výsledky žehlenie. 


Kľúčové vlastnosti žehličky TS 785 STP

  • Naparovacia žehlička sa zafírovú žehliacou plochou
  • Vysoký výkon 2400 W
  • Parný ráz 210 g/min
  • 3 aktívne oblasti (vr. prípravného naparovania)
  • Vertikálne žehlenie
  • Výborná kĺzavosť a odolnosť proti poškriabaniu
  • Automatické vypnutie pre maximálnu bezpečnosť a úsporu energie
  • AntiCalc systém pre odvápnenie
  • AntiDrip proti okvapávaniu
  • Presná špička

Jedinečná zafírová žehliaca plocha

Zafírová žehliaca plocha je 4× tvrdšia ako nerezová oceľ a zabezpečí počas žehlenia dokonalú kĺzavosť a odolnosť. Pomocou presnej špičky ľahko vyžehlíte aj horšie prístupné miesta ako sú goliere alebo oblasti okolo gombíkov. Pre maximálny komfort je žehlička vybavená dlhým káblom s 360° otočným systémom.


Špeciálny textilný protektor

Vďaka jedinečnému textilnému protektoru možno aj jemné látky žehliť s takým nastavením teploty, ktoré umožňuje využiť všetky parné funkcie vašej žehličky. Protektor ochráni jemné látky pred prehriatím a vytvorením lesklých plôch, takže väčšinu odevov netreba žehliť cez látku.


Presná para v špičke

Vďaka vysokému parnému rázu v trojuholníkovom výstupe v špičke prístroja je žehlenie okolo gombíkov, golierov a na ďalších náročných miestach veľmi jednoduché. Výstup pary možno zvýšiť až na hodnotu 210 g/min, vďaka čomu dokonale odstránite záhyby na záclonách a odevoch aj pri použití žehličky vo zvislej polohe.


Už žiadne mokré škvrny

Digitálny systém Anti-drip zamedzuje odkvapkávaniu vody počas žehlenia, čím urýchli celý proces, pretože vás nebude obťažovať voda unikajúca zo žehliacej plochy, ktorá odevy namáča a vytvára na nich mokré škvrny.


Parametre a špecifikácia

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
50 g/min Hotovo!
Parný ráz
210 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Zafír Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možnost si objednat (na dobírku) k žehličce BRAUN Tex Style 7 type 4690 pouze přívodní kabel,propálená (zalitá)svorkovnička.Nebo musím do servisu poslat celou žehličku? Pozáruční servis.Jaká je cena za kompletní přívodní kabel event.za opravu celé žehličky? Děkuji za info.Rejman

Zdravím Vás, Môžete mi dať prosím informáciu, kedy predpokladáte naskladnenie uvedenej žehličky ? Či sa mi oplatí ešte stále čakať... Ďakujem. M.

Zdravím, máme klasické žehlící prk_o s šikmou, kovovou odkládací plochou na žehličku. Mohu žehličku na toto odkládat? Neponičí se žehlící plocha žehličky? Svisle odkládat žehličku nechci, páč se bojím jejího pádu - je docela vratká.

Diskusia a poradňa k Braun TS 785 STP
Príslušenstvo pre Braun TS 785 STP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN TS 785 STP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun TS 785 STP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun TS 785 STP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun TS 785 STP.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií