AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BRITA Marella Cool Memo Mint green

Zobraziť katalóg
BRITA Marella Cool Memo Mint green
4,7 19 hodnotení
Filtračná kanvica kapacita 2.4l, 1.4l filtrovanej vody, digitálny kalendár
Kód:  BRIFK002 Produktové číslo:  1008475 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRITA Marella Cool Memo Mint green

Čistejšie, zdravšie a lacnejšie

Filtračné kanvice Brita používajú na filtráciu vody patróny (filtre) Brita Maxtra. Vďaka unikátnej technológii dochádza k zníženiu tvrdosti vody a tým k výraznému zníženiu usadzovaniu vodného kameňa vo vašich spotrebičoch a teda k predĺženiu ich životnosti. Zároveň je zvýraznená chuť pripravovaných nápojov a pokrmov, pretože dôjde k odfiltrovanie chlóru a vápnika, čo sú látky, ktoré negatívne ovplyvňujú vnímanie chuti. Filtráciou vody tiež zredukujete prítomnosť ťažkých kovov, ktoré sa môžu uvoľňovať z vodovodného potrubia a dôjde tiež k odfiltrovanie pesticídov používaných v poľnohospodárstve. Nemožno nespomenúť finančnú úsporu oproti nákupu balenej vody a zníženie spotreby PET fliaš.

Digitálny ukazovateľ využitia filtra

Kanvice Brita Marella Cool Memo vo farebnom prevedení Mint green svojim rozmerom bezpečne pasuje do dverí všetkých typov chladničiek. Celkový objem kanvice je 2,4 la objem prefiltrovanej vody je 1,4 l (objem spodnej časti kanvice). Vďaka technológii FlowControl dôjde k optimálnemu prefiltrovanie celého objemu hornej časti kanvice (1 l) počas 5 minút. Vďaka odklopnému viečku môžete kanvicu plniť pohodlne jednou rukou as čiastočne transparentné lievikom budete mať vždy prehled o tom, koľko vody ešte môžete natočiť. Digitálny ukazovateľ Brita Memo za vás postráži dátum optimálnej výmeny filtra.

Spolu s kanvicou dostanete 1 vysoko účinnú filtračnú patrónu BRITA Maxtra.

Hlavné prednosti:

  • Brita Memo - digitálny ukazovateľ, ktorý za vás postráži dátum výmeny filtra
  • Moderný mladý dizajn
  • Praktické plnenie jednou rukou s odklopným viečkom
  • Jedinečný systém Maxtra FlowControl
  • Objem 1,4 l filtrovanej vody
  • Ideálna do dverí chladničky
  • Možno umývať v umývačke riadu (s výnimkou viečka)
  • Balenie obsahuje kanvicu a 1 × filtračnú patronu BRITA Maxtra

Parametre a špecifikácia

Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!

Filtračná kanvica

Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRITA Marella Cool Memo Mint green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRITA Filtrační konvice Marella Cool Memo mint green 2.4l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRITA Marella Kühle Memo Mintgrün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRITA Marella Kühle Memo Mintgrün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRITA Marella Cool Memo menta zöld.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií