Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Brother PT-D400

Zobraziť katalóg
Brother PT-D400
5 10 hodnotení
Štítkovač – termotransfer, šírka pásky max. 18mm, rozlíšenie 180 DPI, rýchlosť tlače 20mm/s, informačný/segmentový displej
Kód:  PB097j2f Produktové číslo:  PTD400YJ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brother PT-D400

S tlačiarňou samolepiacich štítkov účinne zorganizujete položky vo vašej domácnosti aj spoločnosti. Prehľadne popíšte zložky s dokumentami, získajte prehľad nad potravinami, usporiadajte krabice so skladovanými vecami, nástroje alebo darčeky označte menovkami, aby nedošlo k zámene obdarovaného. Použitie štítkov je naozaj široké a medze sa nekladú.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívna organizácia štítkami
  • Rozlične upraviteľný vzhľad štítkov (až 5 riadkov textu, 14 fontov, 10 štýlov, 99 rámčekov, viac ako 600 symbolov, čiar. kód)
  • Tlačidlá na rýchle nastavenie (fonty, rámčeky, symboly ...)
  • Ukážka textu a rozloženie pred tlačou na displeji
  • Uloženie 30 posledných štítkov na opakovanú tlač
  • Rôzne farebný spotrebný materiál a špecializované štítky na rôzne použitie

Rýchlo a ľahko

S tlačiarňou ľahko vytvoríte skvele vyzerajúce štítky. Čakajú na vás pripravené šablóny, rôzne druhy písma a štýlových rámčekov. Vďaka jednotlačidlovým ponukám budete okamžite pristupovať k nastaveniam, aby ste dosiahli perfektné štítky v priebehu pár chvíľ. Pred tlačou sa samozrejme ponúka náhľad na displeji, takže presne uvidíte, ako bude štítok vyzerať po tlači.

Sortiment spotrebného materiálu

Tlačiť s ňou možno na rôzne farby pások a s rôznou farbou písma, môžete si dokonca voliť z 5 rôznych šírok. Štandardné TZe pásky sú laminované, čo im dodáva odolnosť voči vode a blednutiu, takže môžu zostať vnútri aj vonku. Páske dokonca nevadí pobyt v mrazničke, mikrovlnnej rúre alebo umývačke riadu. Existujú aj špeciálne pásky na káble a vodiče, na fotografie, a nelaminované nažehľovacie pásky na oblečenie.

Doplňujúce informácie:

Veľkosti pásky:
3,5 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm

Maximálna rýchlosť tlače:
20 mm/s

Napájanie:
6 × AA batérie (nie sú súčasťou balenia)
AC adaptér AD-E001 (voliteľné príslušenstvo)

Balenie:
Tlačiareň štítkov PT-D400
TZe kazeta 12 mm/4 m s čiernou tlačou na bielom podklade
Dokumentácia

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Výška
72 mm Hotovo!
Hĺbka
177 mm Hotovo!
Šírka
188 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,73 kg Hotovo!
Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Rozmery

Výška
72 mm Hotovo!
Hĺbka
177 mm Hotovo!
Šírka
188 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,73 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Vlastnosti

Rozlíšenie tlače
180 DPI Hotovo!
Max. šírka pásky
18 mm Hotovo!
Max. odporúčaná rýchlosť tlače
20 mm/s Hotovo!

Napájanie

Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
6 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky štítkovače

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád bych s tiskárnou koupil rovnou i příslušenství. Bohužel sekce příslušenství neobsahuje to nejdůležitější pásky. Můžete mi vhodné typy doporučit? Existuje ke stažení návod, kde bych tuto informaci našel?

Stitkovace Brothers su v 2 verziach, pre americky trh (na funkcnych klavesach je text) a pre EU trh (na funkcnych klavesach su ikonky, nalavo od Esc je klavesa pre diakritiku). Aku verziu predava Alza? Na foto je americka verzia.

Dobrý den, mám dotaz k adaptéru - v popisu je, že adaptér není součástí balení, ale volné příslušenství - v příslušenství není žádný adaptér uveden. V hodnocení je adaptér záporně hodnocen. Je adaptér součástí či nikoliv, pokud ne, jaký je možno dokoupit k zařízení? Děkuji AM

Diskusia a poradňa k Brother PT-D400
Príslušenstvo pre Brother PT-D400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother PT-D400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother PT-D400.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií