PET AD homeoffice

Buddy Toys Hrazdička Farma

Zobraziť katalóg
Buddy Toys Hrazdička Farma
4,5 2 hodnotení
Detská hrazdička – svetelné a zvukové efekty
Kód:  HRAif10215 Produktové číslo:  8590669232048 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Buddy Toys Hrazdička Farma

Detská hrazdička Farma so zvieratkami 3 v 1 značky Buddy Toys je nádhernou interaktívnou hračkou, vhodná pre deti od 6 mesiacov, s ktorou si užijú nielen skvelú zábavu, ale tiež sa veľa vecí naučia. Farebná multifunkčná hrazdička ponúka tri spôsoby hrania. Je vybavená závesnými hrkálkami v tvare zvieratiek, ktoré možno ľahko zložiť. Ďalej umožňuje jednoduché cvičenie pre deti, pri ktorom si posilňujú svaly zdvíhaním sa za visiace hračky. Žltý panel s rôznymi aktivitami, ako sú rachotiace korálky, posúvacia lienka či preklápacie stránky, môžete od hrazdičky oddeliť a pripevniť napríklad do postieľky. Detskú pozornosť upútajú tiež blikajúce svetlá, zábavné zvuky a veselé melódie. 

Kľúčové vlastnosti detskej hrazdičky Farma so zvieratkami 3 v 1 značky Buddy Toy

  • Farebná interaktívna hračka na tri spôsoby hrania
  • Snímateľné závesné hrkálky v tvare zvieratiek
  • Jednoduché cvičenie
  • Odnímateľný panel s rôznymi aktivitami
  • Svetelné a zvukové efekty
  • Rozvoj motorických zručností

Stimulácia zmyslov a rozvoj detských zručností

Hračka ponúka jednoduchú koncepciu učenia. Veľa pestrofarebných aktivít podporuje samostatné objavovanie a pomáha rozvíjať hmat a motorické zručnosti. Zábavné zvuky trénujú sluch, deti sa učia najprv poznávať prvé melódie a farby. Napájanie hračky je zabezpečované pomocou batérií, ktoré sú súčasťou balenia. Kúpte svojim deťom túto jedinečnú interaktívnu hračku, s ktorou sa zabavia na dlhé hodiny a naučia sa veľa nového.

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
2× AA batérie (súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!
Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Buddy Toys Hrazdička Farma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Buddy Toys Hrazdička Farma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Buddy Toys Bauernhof. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Buddy Toys Bauernhof. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Buddy Toys Farm Bébitornázó.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií