Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

By-inspire Kávová súprava 17 ks KRUHY

Zobraziť katalóg
By-inspire Kávová súprava 17 ks KRUHY
– kávová súprava 17-dielov (6ks šálok s tanierikom 150ml, kanvica 1000ml, cukornička, mliečenka) s jemným geomerickým dekórom s lososovou a sivou farbou
Kód:  BYIKR177 Produktové číslo:  7634-00-35
By-inspire Kávová súprava 17 ks KRUHY Predaj skončil

By-inspire Kávová súprava 17 ks KRUHY

Kuchynský riad nemusí byť len biely, môžete vyskúšať aj niečo nové. Skúste zmenu, odlíšte sa od ostatných a kúpte si originálnu jedálensku súpravu, napríklad práve od českej rodinnej značky By-inspire. Kávová súprava KRUHY je jednou z nich, obsahuje 17 dielov riadu a vyznačuje sa jemným geometrickým dekorom s lososovo-sivým dizajnom. Riad je možné používať v mikrovlnnej rúre a umývať v umývačke riadu. Kávovej súprave KRUHY od značky By-inspire to vo vašej kuchyni bude určite svedčať! 

Kľúčové vlastnosti kávovej súpravy By-inspire ROOT KRUHY

  • Kávová súprava riadu od rodinnej českej značky By-inspire
  • Súprava By-inspire KRUHY obsahuje 17 dielov
  • 6 ks šálok s tanierikom 150 ml, kanvica 1 000 ml, cukornička a mliečenka
  • Riad By-inspire je zdobený jemným geometrickým dekorom s lososovou a sivou farbou
  • Vhodné do mikrovlnnej rúry aj umývačky riadu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, reklamuji dnes dodané zboží. Vyzvedla jsem na České poště. Po uhrazení jsem otevřela balík a to ještě na poště. Uvnitř byla 1 rozbita konvice, 3 rozbité hrnky. Źádám buď o navrácení peněz nebo o výměnu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dnes jsem obdržela zásilku. Po rozbalení ještě na poště jsem našla rozbitou konvici, dva rozbité hrnky a jeden hrnek napraskly. Jak to vyřešit?

Pokud píšete skladem 2ks, myslíte tím 2 celé sady? Nebo jen 2 ks hrníčku?

Diskusia a poradňa k By-inspire Kávová súprava 17 ks KRUHY
Príslušenstvo pre By-inspire Kávová súprava 17 ks KRUHY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si by inspire Kávová souprava 17ks KRUHY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte By-inspirieren Kaffee-Set 17st CIRCUITS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte By-inspirieren Kaffee-Set 17st CIRCUITS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: By Inspire Kávéskészlet 17 db KÖRÖK.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií