AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

C-TECH KORE

Zobraziť katalóg
C-TECH KORE
4,5 246 hodnotení
Herná klávesnica – multimediálna, čierna, podsvietená, CZ/SK, USB
Kód:  MC430b5 Produktové číslo:  GKB-11-BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

C-TECH KORE

Multimediálna a herná klávesnica C-TECH KORE má elegantný a moderný dizajn. Táto klávesnica je navrhnutá nielen na bežnú prácu, ale aj na bezproblémové hranie hier, takže určite oceníte špeciálne tvarovaný medzerník na ich ľahšie ovládanie. Po oboch bočných stranách sa nachádzajú súpravy základných multimediálnych klávesov, ktoré vám spríjemnia prácu s kancelárskymi programami a multimédiami. Jej modré podsvietenie je možné jednoducho nastavovať alebo úplne vypnúť vďaka jednoduchému ovládaciemu klávesu. Oceníte to hlavne pri práci v tme. Ďalšou výhodou a samozrejmosťou sú česko-slovenské znaky. S touto klávesnicou si zjednodušíte a zrýchlite vašu prácu na PC.
Herná klávesnica C-TECH KORE

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
46 cm (460 mm) Hotovo!
Výška
2,7 cm (27 mm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakejma všema barvama muže být klavesnice podsvícená

Ako sa menia farby ? Dakujem za odpoved

nějak blázní -- někd nefunguje "y", jindy místo něj napíše "m,", jindy "yx" a jind udělá Ctrl+V... teď na ní píšu a "y" musím kopírovat. Zachvíli se to zase spraví, ale ne nadlouho. Čím to je -- ovladači, nebo je to chba klávesnice? Jede na WinXP. sajrajt pod klávesou to není, běhá čistě a chba se projevuje během psaní různě, nestabilně. Už dříve se funkce tlačítek "zvuk +/-" změnila na "uspat PC" a "instalovat nové zařízení".

Dobrý den, chci se zeptat, zda klávesnice krom CZ rozložení kláves má popisky ěščřžýáíé na horních numerických klávesách? Kamarád má tuto klávesnici a popisky tam má, ale na fotce to není. Děkuji za odpověď, Vanda Nováková

Dobrý den chci se zeptat ale mám tuhle klávesnici asi týden ze začátku fungovalo jenom podvícení ale za 1 hodinu už jela normálně ale teď se vypli klávesy ale podsvícení funguje chci se zeptat čím to je děkuji nasledanou

Dobry den, pokial dobre vidim na fotke je US layout, co je presne to co potrebujem, takze qwerty a hore !@#$%^&*(). Uvadzate vsak cz/sk layout. Viem ze obrazku asi nemozem verit, ale nie je nahodou na klavesoch okrem slovenkych znakov ak americky layout? Vascinou to tak byva ze je aj US a aj SK. Dakujem. Daniel

Dobry den na jméno Jan Krejčí byla vám odesláná zásilka s touto klavesnicí a chtěli jsme ji reklamovat reklamaci jste příjmuli ale neodeslali jste peníze čekáme na ně už od začátku ledna.

Dobry den jsem s vasi klavesnici spokojen ale bohuzel ted jse mi stava u tyhle klavesnice ze na levem shifu vypnu pocitac a na pravem zase napisu AS pouze jedni stisknutim shift. Nevíte jak si s tim poradit. Jan Krejčí

Dobry den, je mozne deaktivovat multimedialni klavesnice na leve strane? Casto se mi stane, ze o ne zavadim pri hrani a spustim tak nejakou aplikaci. Diky za radu.

Jde měnit mód podsvícení? Třeba aby blikala nebo tak?

12
Diskusia a poradňa k C-TECH KORE
Príslušenstvo pre C-TECH KORE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH KORE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-TECH KORE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-TECH KORE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C-TECH KORE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií