AD homeoffice PET

C-TECH LADON čierno-červená

Zobraziť katalóg
C-TECH LADON čierno-červená
4,6 5 hodnotení
PC skrinka MiddleTower, ATX, 2x 5.25", 7x 3.5", USB 3.0, protiprachový filter, bez zdroja
Kód:  MC538v8 Produktové číslo:  GC-04 Stránky výrobcu

C-TECH LADON čierno-červená

Atraktívny midi-tower C-TECH Ladon určite zaujme každého hráča. Šasi skrine maximálne využíva vnútorný priestor. Veľký dôraz bol kladený na chladenie komponentov. Perforované otvory na stranách skrine zabezpečia nepočuteľné prúdenie vzduchu, čo príde vhod pri osadení ventilátorov, ktorých možno osadiť hneď niekoľko veľkostí. Ďalším dômyselným prvkom je umiestnenie zdroja na spodnú stranu šasi, vďaka čomu nezvyšuje teplotu vzduchu v skrini. Opomenúť nemožno ani prachový filter, ktorý sa postará o neklesajúcu účinnosť chladenia. Medzi ďalšie vychytávky patrí základný cable management, ovládací panel na hornej strane skrine a jednoduchá inštalácia pevných diskov.

Kľúčové vlastnosti

  • 7 pozícií pre karty
  • Nepriehľadná bočnica s krytom pre 14cm ventilátor (ventilátor nie je súčasťou dodávky)
  • 2 × predný USB výstup
  • Audio / video výstup
  • Praktický cable management
  • Pozícia pre zdroj v spodnej časti case

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre C-TECH LADON čierno-červená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH LADON černo-červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-TECH LADON schwarz-rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-TECH LADON schwarz-rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C-TECH Iádont fekete-piros.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií