AlzaBoxy Q1 PET

CANDY BWM 148PH7/1-S

Zobraziť katalóg
CANDY BWM 148PH7/1-S + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,8 4 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-40 %), biela farba, hlavné funkcie: parný program, odložený štart, rýchly program, displej, ovládanie mobilom a detská poistka, odhad. ročná spotreba vody 9850 l, kapacita bielizne 8kg, odhadovaná ročná spotreba energie 118 kWh/annum, špeciálne technológie: Aquaoverflow, rozmery: 60×85×52 cm (Š×V×H), hmotnosť 71kg
Kód:  CANPR032 Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  31008083 Stránky výrobcu

CANDY BWM 148PH7/1-S

Najinteligentnejšia práčka na trhu

Práčka Candy BWM BWM 148PH7/1-S je navrhnutá tak, aby zjednodušila váš každodenný život, ušetrila drahocenný čas a taktiež usporila výdavky za energiu. Vďaka inovatívnym funkciám vrátane inteligentnej mobilnej aplikácie simply-Fi s možnosťou ovládania práčky hlasom či diaľkovému prístupu k jednotlivým nastaveniam je Candy Bianca v súčasnosti najinteligentnejšou práčkou na trhu.


Intuitívne pranie s inteligentnými funkciami

Komfortné pranie umožnia rozmerné dvierka umiestnené v hornej polovici práčky, takže sa pri plnení bielizňou nemusíte príliš ohýbať. Otočný volič je mierne naklonený, aby bolo možné práčku ľahko ovládať aj v stoji. Do práčky Candy Bianca sa zmestí až 8 kg bielizne, preto je vhodná do väčšej domácnosti, kde obstojí predovšetkým vďaka svojej rýchlosti a energetickej úspornosti.


Kľúčové vlastnosti práčky Candy BWM 148PH7/1-S

  • Veľmi úsporná energetická trieda A+++ -40 %
  • Úzky model práčky
  • Kapacita na 8 kg bielizne
  • Biela farba s čiernymi dymovými dvierkami
  • Funkcia Zoom na rýchle pranie
  • Dotykový LCD displej Smart Ring v slovenčine
  • 9 základných programov + WiFi programy
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu simply-Fi
  • Invertorový motor s tichým chodom
  • Odložený štart až 24 hodín
  • Bezpečnostná zámka dverí
  • Ochrana proti úniku vody Antioverflow

Intuitívne ovládanie pomocou dotykového displeja

Už nemusíte zdĺhavo nastavovať prací program, všetko v okamihu navolíte pomocou intuitívneho soft touch displeja s veľkými ikonami. Rozhranie Smart Ring umožní kombinovať 8 najbežnejších týždenných cyklov so 4 najpoužívanejšími programami. Celkovo možno nastaviť viac ako 700 kombinácií, takže môžete zvoliť vždy najlepšie riešenie pre konkrétny typ bielizne.


Bielizeň vypratá iba za 59 minút

S funkciou Zoom dosiahnete najlepšie výsledky prania akejkoľvek tkaniny pri ľubovoľnom programe za necelú hodinu, čo nedokáže žiadna iná práčka. Exkluzívny systém Mix Power Jet+ vstrekuje prací prášok priamo medzi bielizeň, čím spolu so systémami Boost Heating System a CPU Accelerator zaručí najlepšie výsledky prania v najkratšom čase a to pri nižších teplotách.


Ovládajte práčku hlasom

Mobilná aplikácia simply-Fi umožní ovládať práčku Candy Bianca pomocou hlasových príkazov. Môžete napríklad hlasovým povelom spustiť pranie, alebo požiadať práčku o radu pri výbere vhodného programu. Práčka dokáže vďaka špeciálnemu algoritmu komunikovať prostredníctvom mobilnej aplikácie a viesť s vami naozajstný dialóg.


Komunikujte s práčkou Bianca na diaľku

Prostredníctvom WiFi siete a aplikácie simply-Fi môžete napríklad diaľkovo zapnúť prací cyklus, skontrolovať aktuálny stav prania či aktivovať funkciu, ktorá po skončení programu udrží vašu bielizeň sviežu dlhú dobu. V aplikácii nájdete rozsiahlu ponuku ďalších pracích programov, funkciu na kontrolu komponentov alebo režim auto údržby, ktorý vás včas informuje o potrebe vyčistenia filtra či bubna práčky.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
71 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
71 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
9 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tato pračka rychlé programy? (např. na 15 či 30 minut?)

Pracka prej mluví a mluví aji česky .?

Jak se tato pračka chová při výpadku elektřiny? Pokračuje po obnovení napájení dále tam, kde skončila nebo se program přeruší?

Jak je to tedy s tím pohonem pračky? Je zde stále převod řemenem na buben nebo přímo motor na bubnu direct drive jako u LG praček. Uvedený invertorový motor v popisu je prima, ale od něj je stále převod na buben přes řemen???

Co znamená uvedená funkce parní program? Jde o obdobu TrueSteam jako u LG praček nebo nejde o parní praní, ale pouze o nějaký doplněk až po praní?

jaký má tato pračka pohon? řemenem nebo direct drive jako LG?

Je skutečně hodnota roční spotřeby dle štítku 118 kWh pravdivá, resp. správná, nejedná se o tiskovou chybu? Je to výborná hodnota v porovnání s jinými značkami praček, a i v porovnání s modelem CANDY BWM 137PH6/1-S, který je na 7 kg, a štítek přitom uvádí roční hodnotu 123 kWh

Diskusia a poradňa k CANDY BWM 148PH7/1-S
Príslušenstvo pre CANDY BWM 148PH7/1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY BWM 148PH7 1-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY BWM 148PH7 1-S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií