PET PET

CANDY CCDS 5122 W

Zobraziť katalóg
CANDY CCDS 5122 W
5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná s mrazničkou hore, A+, výška 123 cm, objem 112/40 litrov, 2 sklenené police, 3 priehradky vo dverách, zásuvka na zeleninu, LED osvetlenie, hlučnosť 43 dB, možnosť otočenia dverí, V x Š x H: 123 x 50 x 58 cm
Kód:  FAC0001f Produktové číslo:  34001869 Stránky výrobcu

CANDY CCDS 5122 W

Chladnička značky Candy je ideálnym spotrebičom pre používateľov, ktorí preferujú energetickú úspornosť, spoľahlivosť a príjemnú cenu. Chladnička patrí do energetickej triedy A+, jej ročná spotreba dosahuje iba 191 kWh. Poteší aj pomerne nízka hlučnosť, ktorá nepresahuje 43 dB, vnútorné LED osvetlenie a možnosť otočenia dverí, vďaka čomu ju môžete pohodlne inštalovať presne tam, kam potrebujete.

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky úsporná chladnička
  • Nízka hlučnosť
  • Vnútorné LED osvetlenie
  • Možnosť otočenia dverí
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Manuálne odmrazovanie mrazničky
  • Výmenný záves dverí
  • Nastaviteľné nožičky

Vnútorný objem chladničky je 112 litrov, na ukladanie potravín sú tu vyhradené dve sklenené police, tri priehradky vo dverách a zásuvka na zeleninu a ovocie. Mraznička umiestnená v hornej časti spotrebiča disponuje objemom 40 litrov, priestor je rozdelený jednou policou. Chladnička je vyhotovená v klasickej bielej farbe, vďaka ktorej vkusne zapadne do každej kuchyne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. U zboží máte uvedeno, že je možno zajistit obráceni dveří. Jak si můžu ve Vaší aplikaci objednat ledničku s panty na levé straně? Děkuji.

Dobrý den, chtěla jsem ze zeptat zda jste schopni dovést ledničku i o víkendu??

Diskusia a poradňa k CANDY CCDS 5122 W
Príslušenstvo pre CANDY CCDS 5122 W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CCDS 5122 W.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií