Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY CCDS 5144SH

Zobraziť katalóg
CANDY CCDS 5144SH
4,6 7 hodnotení
Chladnička 143cm, A ++, objem 166 / 38l, automatické odmrazovanie, LED svetlá, 3 sklenené police, mraziaci kapacita 2kg / 24 hod., Farba strieborná
Kód:  FAC1001a Produktové číslo:  34001894 Stránky výrobcu

CANDY CCDS 5144SH

Voľne stojaca kombinovaná chladnička Candy CCDS 5144 SH je ideálnym spoločníkom v domácnosti. Pojme relatívne veľké množstvo zásob, je teda vhodná aj pre viacčlenné rodiny. Navyše sa nemusíte báť vysokého účtu za elektrinu. Chladnička patrí do energetickej triedy A++, čo z nej robí veľmi úsporné zariadenie. Ako udáva výrobca, bude vás stáť len 169 kWh ročne.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • LED osvetlenie
  • Strieborné vyhotovenie
  • Automatické odmrazovanie
  • Tichý chod

Vybavenie chladničky

Do bohatého vybavenia tejto chladničky patria 3 sklenené police so strieborným rámom a zásuvka na zeleninu v chladiacom priestore. Pomocou týchto políc si môžete rozvrhnúť priestor tak, ako len potrebujete. Suroviny, ktoré chcete mať ihneď poruke, možno umiestniť do 4 priehradiek vo dverách chladničky. Mraziaci priestor kategórie **** s objemom 38 l je rozdelený jednou poličkou.

Praktické funkcie

S odmrazovaním chladničky si nemusíte robiť starosti, zvláda to automaticky. Mraziaci priestor je však nutné odmraziť manuálne. Pokiaľ dôjde k výpadku prúdu, vaše potraviny vydržia zmrazené ešte ďalších 20 hodín. Vnútorný priestor je osvetlený pomocou úsporného LED svetla. Držadlá dverí chladiaceho priestoru aj mrazničky sú kovové a pevne pripevnené. Chod chladničky je veľmi tichý – hlučnosť je 42 dB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CCDS 5144SH
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CCDS 5144SH.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií