PET AD homeoffice

CANDY CCFEE 100

Zobraziť katalóg
CANDY CCFEE 100
Malá mraznička – A++, objem 98l, 1 kôš, zámka dverí, bezprúdový režim 24hod., mraziaca kapacita 5kg/24hod., 83.7×57.2×52.6cm
Kód:  CANMR001 Produktové číslo:  37000418 Stránky výrobcu

CANDY CCFEE 100

Chcete mať aj v zime k dispozícii ovocie a zeleninu? Pultová mraznička Candy vám dáva dostatok miesta na uskladnenie úrody zo záhradky či zásob na zimu. Vždy budete mať poruke ovocie na koláč, a to aj vo chvíli, keď nebude dostupné v obchodoch alebo bude drahé. Mraziacu kapacitu má 5 kg za 24 hodín.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • Vnútorný objem 98 litrov
  • Vydrží 24 hodín bez prúdu
  • Zámka dverí
  • 4 nastaviteľné nožičky
  • Farba biela

Zámka a ovládanie

Mraznička ponúka uzamkýnateľné veko, a tak sa k vašim zásobám nikto nedostane. Tento variant môžete využiť doma pred maškrtnými jazýčkami alebo na chodbe domu pred susedmi. Veko je vyvážené a dobre sa dvíha vďaka externému držiaku. Na teplotu vás upozorňuje kontrolný panel s tromi svetlami. Panel na ovládanie je zvonku. Mraznička má 1 vnútorný kôš. Nerovnosti podlahy vyriešite jednoducho, pretože má 4 nastaviteľné nožičky.

Pri výpadku elektriny

Mraznička vydrží až 24 hodín udržať teplotu pri výpadku elektrickej energie. Keď vypadne prúd, nemusíte sa báť o svoje zásoby. Neotvárajte veko, kým prúd opäť nepôjde, zvyšovali by ste teplotu v mrazničke a skracovali dobu výdrže.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CCFEE 100
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CCFEE 100.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií