Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY CCMN 7182IXS

Zobraziť katalóg
CANDY CCMN 7182IXS
Americká chladnička americké-French Door, A+, TOTAL NO FROST, interaktívny LCD Display, Objem 286/85l, Super Cooling, Holiday, Super Freezing, FreshZone, automatické odmrazovanie, zvukový signál pri otvorených dverách, LED svetlá, integrovaný úchyt, nastaviteľné police, nerezová farba
Kód:  FAC1202 Produktové číslo:  34002115 Stránky výrobcu
CANDY CCMN 7182IXS Predaj skončil

CANDY CCMN 7182IXS

Túžite po veľkej a priestrannej chladničke, ktorá sa dokonale postará o vaše potraviny? Štvordverová americká chladnička Candy oživí svojou prítomnosťou vašu kuchyňu a poskytne veľký priestor s celkovým vnútorným objemom 371 litrov. Osloví vás tiež svojím nádherným dizajnom, vďaka ktorému sa stane ozdobou každej modernej kuchyne. Aj napriek svojmu veľkému objemu je veľmi úsporná a patrí do energetickej triedy A+, nijako teda nezaťaží váš rodinný rozpočet. Jej ďalšou výhodou je nízka hlučnosť - možno ju bez obáv umiestniť aj do kuchýň prepojených s obývacou izbou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Antinámrazová technológia Total No Frost
  • Rýchle mrazenie aj chladenie
  • Zásuvka Fresh Zone na čerstvé potraviny
  • Moderný dizajn
  • Automatické odmrazovanie
  • Zvukový signál pri otvorených dverách

Inteligentné funkcie

Dômyselne vymyslený úložný priestor, kde sa mraznička rozdelená do dvoch výsuvných šuplíkov nachádza v spodnej časti a chladiaca časť vo vrchnej časti spotrebiča. Chladnička s objemom 286 litrov je prehľadne rozdelená pomocou sklenených políc a dvoch transparentných boxov - Fresh Zone na čerstvé potraviny a zásuvky na ovocie a zeleninu. Dostatok priehradiek ponúka aj dverový priestor, kde bez problémov uložíte veľké fľaše a ďalšie potraviny.

Veľkou výhodou je beznámrazová technológia Total No Frost, ktorá znižuje náklady na energie a váš čas na údržbu. Samozrejmosťou sú funkcie ako Super Cooling, Super Freezing či Holiday. Ovládanie je zabezpečené prostredníctvom dotykového LED displeja. Iste oceníte aj zvukový signál upozorňujúci na otvorené dvere. Kapacita mrazenia činí 8 kg / 24 h. V prípade výpadku elektrického prúdu, udrží potraviny čerstvé po dobu až 12 hodín.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je nutné u této lednice přívod vody ?

Má tato lednička výrobník ledu ? Děkuji

Diskusia a poradňa k CANDY CCMN 7182IXS
Príslušenstvo pre CANDY CCMN 7182IXS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CCMN 7182IXS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií