AD homeoffice PET

CANDY CCTOS 504 WH

Zobraziť katalóg
CANDY CCTOS 504 WH
4,8 5 hodnotení
Mini chladnička A++, objem 84/13 l, LED osvetlenie, antikorové držadlo, 3 police vo dverách, 2 nastaviteľné police chladničky z bezpečnostného skla, automatické odmrazovanie, V x Š x H: 84 x 50 x 56 cm
Kód:  FAC1196 Produktové číslo:  34001851 Stránky výrobcu

CANDY CCTOS 504 WH

Chladnička Candy CCTOS 504 WH je ideálnym variantom, ak hľadáte menšiu, praktickú a cenovo dostupnú kombinovanú chladničku. Napriek svojej veľkosti vyniká vnútorným využiteľným objemom s celkovou kapacitou 97 litrov, z čoho je využiteľný objem 84 litrov v chladiacej časti a 13 litrov v mraziacej časti, čo zaisťuje bezpečné uloženie vašich obľúbených pokrmov či nápojov. Oceníte aj nízku hlučnosť, iba 40 dB. Pri výpadku elektrického prúdu sa o mrazené potraviny nemusíte báť celých 11 hodín - počas tejto doby je mraziaca časť schopná uchovávať potraviny v zmrazenom stave.

Päť dôvodov na kúpu

  • Tri priehradky vo dverách
  • Bezprúdový režim až 11 hodín
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Skladné rozmery s celkovou využiteľnou kapacitou až 97 l
  • So spotrebou iba 131 kWh patrí do energetickej triedy A++

Praktickosť a funkčnosť nadovšetko

Samozrejmosťou je priehľadná zásuvka na ovocie a zeleninu. Praktické dverové zásuvky využijete pri chladení nápojov, na uskladnenie konzerv či na uloženie vajíčok. Chladnička disponuje dvomi výškovo nastaviteľnými policami z bezpečnostného skla, ktoré vám pri hľadaní obľúbených potravín osvieti integrované LED osvetlenie. Mraziaci výkon v časti mrazničky dosahuje 2 kg/deň. Vyhotovenie spotrebiča je jednoduché a elegantné - dvere v bielej farbe s externým kovovým držadlom disponujú voliteľným závesom dverí.

Skladné rozmery a veľké možnosti umiestnenia

Vďaka svojim veľmi malým rozmerom a nízkej energetickej náročnosti je vhodná najmä do priestorovo menších domácností, chát či študentských ubytovní. S výškou 84 cm ju môžete umiestniť aj pod pracovnú dosku kuchynskej linky. Ďalším praktickým vybavením sú dve nastaviteľné nožičky, pomocou ktorých ľahšie umiestnite chladničku aj na nerovnej podlahe.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je u této lednice doprava domu zdarma ?v objednávkovém formuláři je uvedena zdarma pouze doprava na prodejny ??

Má tento typ volitelné otevírání dveří?

Dobrý den, chci se zeptat kolik tato kombinovaná chladnička váží, Děkuji

Diskusia a poradňa k CANDY CCTOS 504 WH
Príslušenstvo pre CANDY CCTOS 504 WH
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CCTOS 504 WH.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií