Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

CANDY CH 647 B

Zobraziť katalóg
CANDY CH 647 B
Varná doska - sklokeramická doska so senzorovým ovládaním, 4 varné zóny, 1x DUO zóna + 1x DUO ovál zóna, digitálne ukazovatele, časovanie ľubovoľnej varnej zóny, 4 kontrolky zvyškového tepla, detský bezpečnostný zámok, Easy clean, Autostop, skosená predná hrana
Kód:  FAC1167 Produktové číslo:  33801013 Stránky výrobcu

CANDY CH 647 B

Sklokeramická varná doska CANDY CH 647 B so senzorovým ovládaním sa stane stredobodom vášho každodenného varenia. Vyzerá luxusne a vďaka hladkému povrchu sa ľahko udržuje v úplnej čistote. Doska má 4 varné zóny Hi-Light, ktoré majú upravené výhrevné špirály na rýchle varenie. Vďaka rýchlemu nábehu prevádzkovej teploty môžete začať variť už o niekoľko málo sekúnd. Hi-Light tiež predlžuje životnosť dosky a znižuje spotrebu energie. Špecialitou dosky je jedna DUO zóna a jedna oválna zóna, ktoré sú určené na zaistenie väčšej flexibility varenia. Funkcia Booster zaručuje veľmi rýchly nábeh ohrevu vybranej varnej zóny na maximálnu teplotu. To vám príde zaručene vhod napríklad pri prudkom opekaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Hi-Light zóny
  • Luxusný dizajn
  • Booster s rýchlym nábehom výkonu
  • Časovač ľubovoľnej varnej zóny (0 - 99 min)
  • Detský bezpečnostný zámok
  • Easy Clean - ľahká údržba
  • AutoStop - automatické vypnutie zón pri dlhodobom nepoužívaní

Pomocou časovača si na ľubovoľnej zóne nastavíte dobu varenia až na 99 minút. Pri varení budete mať tiež k dispozícii 4 kontrolky zostatkového tepla nad 60 °C, ktoré využijete na ohrievanie už uvareného jedla. Detský zámok po aktivácii zablokuje možnosť ovládania dosky, takže nehrozí nechcené spustenie varných zón či iných nastavení malými zvedavcami.

Doplňujúce informácie:

4 Hi-Light varné zóny (2 špeciálne):
1× zóna ovál: 180 × 275 mm/1,5 + 0,9 kW
1× zóna duál: 190 × 110 mm/1,1 + 0,6 kW
1× zóna: 190 mm/1,8 kW
1× zóna: 155 mm/1,2 kW

Ďalšie vlastnosti:
Max. dosiahnutá teplota 600 °C
4 kontrolky zostatkového tepla nad 60 °C
Skosená predná hrana

Technické údaje:
Celkový príkon: 7,6 kW
Rozmery (šírka × výška × hĺbka): 595 × 50 × 510 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CH 647 B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CH 647 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CANDY CH 647 B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CANDY CH 647 B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CH 647 B.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií