Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

CANDY CMWC 20 DS

Zobraziť katalóg
CANDY CMWC 20 DS
5 2 hodnotení
Mikrovlnná rúra 800W, objem 20l, pull-out dvierka, 8 automatických programov, 5 úrovní výkonu, smaltový interiér master clean, 3D distribúcia mikrovĺn, detská poistka, tanier s priemerom 24,5 cm
Kód:  EAV226h Produktové číslo:  CMWC20DS Stránky výrobcu

CANDY CMWC 20 DS

Mikrovlnná rúra Candy v modernom dizajne a s otváraním dvierok do strany sa stane vaším najlepším pomocníkom v kuchyni. Ponúka výkon 800 W a pomocou 3D distribúcie mikrovĺn zaisťuje dokonale rovnomerný ohrev bez obvyklých prevarených okrajov alebo nedovareného stredu pokrmu. Mikrovlny sú vysielané z troch bodov, takže prenikajú do jedla efektívnejšie, preto je varenie rýchlejšie a kvalitnejšie. Programová ponuka číta 8 automatických programov varenia a detská poistka, ktorá uzamkne ovládanie rúry, zaistí maximálnu bezpečnosť vašich detí v kuchyni. Rozmrazovanie, kde si jednoducho zvolíte hmotnosť potraviny, ktorá má byť rozmrazená, zabezpečí, že potraviny budú opäť ako čerstvé. Ďalším benefitom je hladkosť povrchu, vďaka ktorej sa ľahko čistí.

Hlavné prednosti

  • 3D distribúcia mikrovĺn
  • Moderný dizajn
  • LED displej
  • Časovač
  • Jednoduchá údržba
  • 8 automatických programov
  • Detská poistka

Špecifikácia:

Objem:
20 litrov

Priemer taniera:
24,5 cm

Výkon mikrovĺn:
800 W

Rozmery:
28,9 × 46,1 × 36,5 cm

Hmotnosť:
11,4 kg

Materiál interiéru:
smalt

Farba:
biela

Príslušenstvo:
otočný tanier

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, u obou barevných variant máte uvedenou barvu bílou, ale vypadá jako stříbrná. Můžete prosím upřesnit??? Děkuji PH

dobrý den potřebuji zjistit jestli je barva nerez na strankách je to podivně díky,,,,,,.Kříž

Diskusia a poradňa k CANDY CMWC 20 DS
Príslušenstvo pre CANDY CMWC 20 DS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CMWC 20 DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CANDY CMWC 20 DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CANDY CMWC 20 DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CMWC 20 DS.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií