Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY CSW4 364D/2-S

Zobraziť katalóg
CANDY CSW4 364D/2-S
4,2 9 hodnotení
Práčka so sušičkou B, 6 / 4kg, 1300ot./min., Hlučnosť prania 57dB, 16 základných programov + 40 Smart Touch, odložený štart, Anti Overflow, AC motor, Smart Touch, Rýchle programy 14, 30, 44 a 59 min, Woolmark Apparel Care , digitálny displej, detský program, VxŠxH 85x60x44cm
Kód:  CANPS001 Produktové číslo:  31007418 Stránky výrobcu

CANDY CSW4 364D/2-S

Voľne stojacia automatická práčka so sušičkou CANDY CSW4 364D/2-S SLIM Smart s predným plnením je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Vyniká svojou kvalitnou starostlivosťou o bielizeň a celým radom špičkových funkcií. Spotrebič energetickej triedy B disponuje kapacitou 6 kg na pranie a 4 kg na sušenie. Jeho veľkou prednosťou je technológia Smart Touch, ktorá predstavuje bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC s inteligentným telefónom a jej ovládanie. Pomocou smartfónu či tabletu môžete do práčky nainštalovať aj nové programy a funkcie. Vychytenosťou je aj hlasový asistent, pomocou ktorého môžete práčku ovládať hlasom.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdotyková technológia ovládania práčky Smart Touch
  • Hlasový asistent
  • Detekcia množstva vloženej bielizne
  • Senzorové sušenie s tromi úrovňami
  • Rýchle cykly prania na 14, 30, 44 a 59 minút
  • Antikorový bubon Shiatsu s masážnymi bodmi pre šetrnú starostlivosť
  • Ochrana proti úniku vody Antioverflow

K ďalším vymoženostiam patrí funkcia na odložený začiatok a koniec či detekcia množstva vloženej bielizne, ktorá automaticky prispôsobí prací cyklus objemu náplne. Praktickou funkciou je aj pokračovanie programu v mieste prerušenia v prípade výpadku prúdu a možnosť pridania bielizne po zapnutí práčky. Kondenzovaná sušička je vybavená senzorovým sušením s tromi úrovňami, a to extra suché, na žehlenie a na ramienko.

Základné programy:

  • Denný 59 min, Rýchly 14, 30, 44 min, Biele + predpranie, Bavlna, Syntetika, Jemné, Odčerpanie + Odstreďovanie, Plákanie, Detské, Vlna (Woolmark Apparel Care)/Hodváb, Sušenie Vlna – Woolmark Apparel Care, Nízka teplota sušenia, Vysoká teplota sušenia, Rýchle pranie a sušenie 59 min, Smart Touch

Ovládanie pomocou smartfónu

Tento spotrebič disponuje funkciou Smart Touch, ktorá uľahčuje komunikáciu medzi vami a práčkou. Jednoduchým priložením mobilného telefónu na ovládací panel môžete práčku pohodlne ovládať. Stačí si stiahnuť aplikáciu Candy Simply-Fi (kompatibilnú s Android i iOS) a povoliť funkciu NFC v mobilnom zariadení. A prečo si vybrať práčku s funkciou Smart Touch?

  • Hlasový asistent – vyberte ten správny prací cyklus krok za krokom. Po aktivácii tejto funkcie sa vás asistent spýta na tri jednoduché otázky. Vy nadiktujete typ tkaniny, farbu a úroveň znečistenia. Aplikácia potom odporučí najvhodnejší prací program, ktorý sa spustí v okamihu priloženia mobilného telefónu na ovládací panel.
  • Inteligentné programy – k bežným programom si môžete ešte stiahnuť nepreberné množstvo ďalších programov napr. na pranie plyšových hračiek, záclon, obrusov, športovej bielizne alebo prešívaných búnd. V ponuke nájdete aj programy na odstránenie čokoládových škvŕn alebo zápachu z dymu.
  • Inteligentná kontrola – približne 3-minútový diagnostický cyklus, ktorý overí funkčnosť všetkých hlavných komponentov práčky. V prípade akéhokoľvek problému vás aplikácia upozorní a poskytne radu, ako daný problém vyriešiť, prípadne rovno poskytne kontakt na servisné stredisko.
  • Štatistiky – získajte prehľad o programoch, ktoré využívate najviac, spotrebe energie a vody. Aplikácia dokonca poradí, ako spotrebu energií optimalizovať.
  • Odložený štart – že na tejto funkcii nie je nič zvláštne? Opak je pravdou. Pri práčkach Candy si ľahko nastavíte presný čas na minúty, kedy má prací program začať alebo skončiť.
  • Tipy a triky – neviete si poradiť s nejakým typom tkaniny alebo ako odstrániť škvrny? Objavte sekciu rád a tipov, kde nájdete takmer všetko. Môžete mať istotu, že každý kúsok bielizne bude dokonale vypratý.

Bezpečnostné funkcie a vybavenie

Práčka sa môže pochváliť antikorovým bubnom Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu pre šetrnú starostlivosť o tkaniny. Je vybavená digitálnym displejom a výkonným AC motorom. Bezpečnosť pri praní zaručuje bezpečnostná zámka dverí, ochrana proti úniku vody Antioverflow a ochrana proti prepeneniu. Vďaka svojmu úzkemu vyhotoveniu je práčka vhodná do menších kúpeľní. Kúpte si tento jedinečný spotrebič, ktorý funguje zároveň ako práčka a sušička. Výborne sa postará o vašu bielizeň a ušetrí vám veľa času.

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 300 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
64 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
64 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
56 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 300 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
44 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart úzke práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky úzke práčky so sušičkou slim, hĺbka do 50 cm
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Také se rozbíjí často madlo na otevírání dvířek?

Dobrý den, chtěla bych pračku koupit jako dárek, a tak by mě zajímalo jestli by se dala koupit třeba už teď, ale dovést až v září. A taky jestli poskytujete službu, zapojení nové a odvozu staré pračky? Děkuji moc za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jsou v balení i obě hadice (hadice na přívod vody a hadice na odvod špinavé vody) ? Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, poridil jsem tuto pracku, ale vsiml jsem si jedne veci, pred pohybem bubnu je slyset z pracky cvaknuti, stejne tak pred zastavenim bubnu. Zni to jako sepnuti rele, pozoruji to jini majitele taky? Vzhledem k tomu, ze pracka je rizena elektronikou, prijde mi to zvlastni, dekuji za odpoved.

Dobrý den, Pere a susi hezky, jen z ni tece pri napousteni voda, je mozne objednat krome rozvozu take svoz na reklamaci?

dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá nastavit aby mi po praní spustilo sušení samo

Stalo se někomu, že by ukazovala pračka chybovou hlášku E20? A čím to bylo? DĚKUJI

Dobry den. Muzete mi, prosim, rici, zda ma tento model nastavitelne nozicky? Nejsem si jista, jestli se vejde pod kuchynskou linku, ktera je ve vysce cca 84cm plus minus. Dekuji.

dobrý den, pračku jsem dnes vybalili a nenašli jsme český manuál...hledali jsme na internetu a taky nic. vzhledem k tomu, že máte povinnost jej k výrobku dodat Vás žádám o jeho zaslání či odkaz na jeho stažení....děkuji

Dobrý den, 5.11. jste odpovídali zákazníkovi na otázku, zda lze spustit bez telefonu. Z odpovědi nejsem moudrá. Lze tady spustit bez telefonu nebo ne? Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k CANDY CSW4 364D/2-S
Príslušenstvo pre CANDY CSW4 364D/2-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CSW4 364D/2-S.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií