Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY CVMAD60N

Zobraziť katalóg
CANDY CVMAD60N
Digestor komínová, max. výkon 398m3 / hod., odťah 15cm alebo recirkulácia, LED osvetlenie
Kód:  FAC1179a Produktové číslo:  36900756 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CVMAD60N

Unikátny komínový digestor od popredného výrobcu CANDY na prvý pohľad zaujme sofistikovaným dizajnom v čiernej farbe, vďaka ktorému vynikne v každej modernej kuchyni. Vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Dokáže pohltiť všetky nepríjemné výpary vzniknuté počas varenia aj vyprážania a zaistí vždy čisté a príjemné ovzdušie. Vďaka vysokému výkonu odsávania je digestor vhodný aj do väčších priestorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Ojedinelý dizajn v čiernej farbe
  • Komfortné ovládanie
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Viacnásobné filtre

S ohľadom na výkon aj úsporu energie

Moderný digestor je vybavený integrovaným LED osvetlením, ktoré je energeticky úsporné a zaistí vám perfektný prehľad počas prípravy pokrmov. Podľa potreby si môžete navoliť jednu z troch rôznych rýchlostí odsávania. Všetko jednoducho nastavíte pomocou komfortného ovládania. Prednosťou je aj nízka hlučnosť pri odsávaní. Odsávač disponuje viacvrstvovým filtrom, ktorý dokáže pohltiť všetky výpary z ovzdušia.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
A Hotovo!

Typ

Typ
Komínový Hotovo!

Vývody

Priemer
15 cm Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
398 m3/h Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Energetická trieda

Ročná spotreba energie
43 kWh/annum Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na jiných server píšou, že součástí je i zpětná klapka. U vás zakoupená digestoř jí ale neobsahuje. Jak to tedy je? a dá se u vás když tak samostatně objednat?

Dobrý den, prosím o informaci jak dlouhý (vysoký) je u digestoře komín. Děkuji

Dobrý den, prodáváte model CANDY CVMAD60N nebo CVMA60N? Dost výrazně se od sebe liší svými vlastnostmi - výkonem odsávání i energetickou účinností , ale zde je uveden název jednoho a obrázek a vlastnosti druhého. Co je tedy správně?

Dobry vecer, kedze odpoved na svoju otazku som nedostal ani po 48hodinach od vasho odbornika alza.sk a ani po telefonickom kontakte z pred tyzdna, tak sa pytam opat- tento produkt je uvadzany ako energ.trieda A, ale mne prisiel domou digestor energet.triedy D a aj ostatne parametre nesedia, takze rad by som sa dozvediet preco a co stym? Dakujem S pozdravom V.Kocis

Dobry vecer, objednal som si u vas tento odsavac par a nasledne som zistil , ze tento produkt ma na inom internet.obchode uvedenu energ.triedu D a u vas sa uvadza energ.trieda A? dalej sa uvadza ze ma saci vykon 608m3 za hodinu a na inom int.obchode ze ma max. 398m3? Fotka tiez vyzera ze tu je zobrazena fotka pravdepodobne vyssej modelovej rady? Obednal som si u vas tento odsavac par a ocakavam produkt v energ.triede A, ktory bol lacnesi o 10eur oproti inemu int.obchodu, avsak tam sa uvadza ze je to energ.trieda D a aj fotka je zodpovedajuca tej Dckovej rade. Som zvedavy ci a co mi bude dorucene. Dakujem za odpoved od vasho odbornika z Alza.sk

Diskusia a poradňa k CANDY CVMAD60N
Príslušenstvo pre CANDY CVMAD60N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CVMAD60N.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií