AD homeoffice PET

CANDY FCP 605 X + CANDY CPG64

Zobraziť katalóg
CANDY FCP 605 X + CANDY CPG64
Set spotrebičov – rúry a plynovej dosky, RÚRA: vstavaná, POP EVO, A+, objem 65l, 7 funkcií, gril, pizza, rozmrazovanie, ochladzovanie dvierok, 2 bezpečnostné sklá dvierok, dotykový displej + DOSKA: plynová, 4 horáky, Wok horák, elektrické zapaľovanie v gombíku, bezpečnostná poistka plynu, 2× liatinové podpery hrncov, nerez
Kód:  CANSET35 Produktové číslo:  33900107 Stránky výrobcu
CANDY FCP 605 X + CANDY CPG64 Predaj skončil

CANDY FCP 605 X + CANDY CPG64

Súprava spotrebičov rúry CANDY FCP 605 X a plynovej varnej dosky CANDY CPG 64 je skvelým pomocníkom do každej kuchyne na prípravu pokrmov. Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X POP EVO s objemom 65 litrov v energetickej triede A+ vyniká svojím výkonom, množstvom skvelých funkcií a moderným antikorovým dizajnom. Ponúka 7 programov, ako je napríklad horný a dolný ohrev, ventilátor, rozmrazovanie, gril či zdravé pečenie so zníženým množstvom tuku Cook Light. Milovníci pizze ocenia špeciálnu funkciu, vďaka ktorej si môžu vychutnať pizzu s dokonale chrumkavým spodkom a lahodnou hornou vrstvou. 

Kľúčové vlastnosti súpravy spotrebičov rúry CANDY FCP 605 X a plynovej dosky CANDY CPG 64

  • Vstavaná rúra s objemom 65 l
  • 2 bezpečnostné sklá dvierok
  • Parné čistenie vnútra – AquActiva
  • Detská poistka
  • Plynová varná doska
  • 4 plynové horáky
  • Elektrické zapaľovanie v gombíku
  • Bezpečnostná poistka Stop Gas

Bohaté vybavenie a skvelé funkcie

Rúra na pečenie CANDY FCP 605 X je vybavená elektronickou minútkou a vylisovanými stenami pre vedenie plechov. Pochváliť sa môže parným čistením vnútra vďaka systému AquActiva, ktorý vám uľahčí jej údržbu. Dvierka sú vybavené dvojitým bezpečnostným sklom a nechýba ani tangenciálne ochladzovanie rúry a dvierok. Rodičov s malými deťmi poteší detská poistka zabraňujúca nechcenej manipulácii so spotrebičom. Ovládanie rúry je veľmi jednoduché, všetko jednoducho nastavíte pomocou dotykového displeja a dvoch otočných gombíkov. V balení dostanete aj plech a dva rošty.


Pohodlné a bezpečné varenie

Vstavaná plynová doska CANDY CPG 64 POP EVO antikorovej farby ponúka štyri plynové horáky rôzneho priemeru a výkonu, pričom jedným z nich je WOK horák ideálny pre prípravu pokrmov ázijskej kuchyne. Doska sa veľmi ľahko ovláda pomocou štyroch otočných gombíkov s integrovaným elektrickým zapaľovaním. Pre pohodlné ukladanie hrncov na varnú plochu skvele slúžia dve liatinové podpery. Väčšiu bezpečnosť pri varení zaručuje poistka Stop Gas, ktorá uzavrie prívod plynu v prípade neplánovaného zhasnutia plameňa.

Doplňujúce informácie ku rúre:

Energetická trieda:
A+

Výkon:
2 100 W

Objem:
65 l

Rozmery:
595 × 595 × 567 mm

Hmotnosť:
31 kg

Materiál dverí:
Antikorová oceľ a sklo

Doplňujúce informácie k varnej doske:

Maximálny príkon:
4 000 W

Šírka:
59 cm

Hĺbka:
52 cm

Farba:
Antikor

Varné zóny:
1× Wok – 12,3 cm, 4 kW
1× Rýchly – 10 cm, 2,5 kW
1× Pomocný – 5 cm, 1 kW
1× Stredný – 7,5 cm, 1,7 kW

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY FCP 605 X + CANDY CPG64
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FCP 605 X + CANDY CPG64.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií