PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY FCP825XL E0/E

Zobraziť katalóg
CANDY FCP825XL E0/E
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,7 cm (V׊×H), objem 70 l, vybavená grilom, pravým horúcim vzduchom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 2200 W, časovač a ochladzovací systém, pripojenie cez WiFi a Bluetooth, kompatibilná s hOn, parné čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CANTR038 Produktové číslo:  33702281 Informačný list Stránky výrobcu
CANDY FCP825XL E0/E 276,90 € Momentálne nedostupné

CANDY FCP825XL E0/E

Vybavte vašu domácnosť spotrebičmi s atraktívnym dizajnom a prepracovanými detailmi. Jedným takým je aj vstavaná rúra FCP825XL E0/E od spoločnosti CANDY. Model vás zaujme hneď na prvý pohľad kombináciou nehrdzavejúcej ocele a čierneho skla a s praktickým objemom 70 litrov obstojí v každej modernej kuchyni aj početnejšej rodine. Rúru môžete ovládať aj prostredníctvom aplikácie hOn. Maximálna zjednodušenie pečenia zabezpečí deväť praktických funkcií, medzi ktorými nechýba napríklad. Rozmrazovanie, Super Gril, alebo program Pizza. Núdza nie je ani o bezpečnostné prvky, alebo technológie na jednoduché čistenie. Vychutnajte si skvelé kulinárske výsledky s novou vstavanou rúrou CANDY FCP825XL E0/E.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FCP825XL E0/E

  • Moderná vstavaná rúra s objemom 70 litrov
  • Ponúka deväť praktických programov na pečenie
  • Jedinečný dizajn splynie s ďalšími spotrebičmi značky Candy
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie je zabezpečené pomocou dotykového displeja a aplikácie hOn
  • Jednoduché čistenie pomocou pary – Aquactiva
  • Rúra sa ovláda aj pomocou otočných gombíkov
  • Gombíky sú zatláčacie
  • Vstavaná rúra CANDY FCP825XL E0/E vám umožní nastaviť vnútorné usporiadanie
  • Disponuje moderným pripojením k WiFi
  • Tangenciálny ventilátor chladenia
  • Dvierka z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla
  • Teleskopické vysúvanie plechu
  • Praktická detská poistka
  • Kombinácia antikorového vyhotovenia s čiernym sklom
  • Patrí do energetickej triedy A+
  • Bočné vylisované steny na vedenie plechov
  • Súčasťou príslušenstva je praktický chrómovaný rošt, jeden plech s hĺbkou 35 mm a plech na odkvapkávanie



Jedinečne splynie s ďalšími spotrebičmi značky Candy

Vstavaná rúra CANDY FCP825XL E0/E si vás získa nadčasovým dizajnom, ktorý splynie s ďalšími spotrebičmi značky Candy. Rúry z kolekcie Timeless patria medzi cenovo dostupné rúry, ktoré splnia všetky vaše očakávania. Kombinácia nehrdzavejúcej ocele a čierneho skla pôsobí veľmi elegantne a vkusne. Rúra si vás získa nielen vyhotovením, ale aj modernými funkciami, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalé pokrmy pre vás a celú vašu rodinu.

Inteligentná aplikácia hOn

Rúra CANDY FCP825XL E0/E disponuje moderným pripojením k WiFi. Vďaka praktickej aplikácii hOn môžete rúru ovládať odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Aplikáciu si stačí zadarmo stiahnuť do vášho inteligentného telefónu, či tabletu. Aplikácia vám umožní naplánovať si čas začatia pečenia, alebo jeho dokončenie. Budete presne vedieť, kedy bude obed hotový. Aplikácia vám ponúkne mnoho užitočných rád a trikov ako pripraviť chutné jedlo pre celú vašu rodinu. Vytvoriť si tak môžete vlastnú online knihu receptov, alebo sa nechajte inšpirovať receptami na chutné dezerty, koláče a skvelé pečené mäso.

Čistenie rúry pomocou pary Aquactiva

Nemusíte sa dokonca ani trápiť únavným čistením vnútorného priestoru. Rúra CANDY FCP825XL E0/E totiž disponuje technológiou čistenia pomocou pary nesúcou označenie Aquactiva. Všetko je hotové v priebehu niekoľkých okamihov. Jednoducho stačí naliať 300 ml destilovanej vody na dno rúry a spustiť špeciálny program Aquactiva. Rúru nechajte zohriať na 90 °C počas 30 minút. Všetky nečistoty a mastnotu po dokončení programu stačí ľahko zotrieť navlhčenou handričkou.

Horúci vzduch a deväť programov na pečenie pre dokonalé pokrmy

Vstavaná rúra CANDY FCP825XL E0/E vám ponúkne deväť programov na pečenie, ktoré si môžete zvoliť presne podľa svojich predstáv. Zároveň vás poteší aj príjemným vnútorným osvetlením, vďaka ktorému máte dokonalý prehľad o všetkých pripravovaných pokrmoch. Rúra je vybavená horúcim vzduchom s kruhovým telesom, vďaka ktorému môžete piecť na troch úrovniach naraz. Pokrmy tak budú perfektne a rovnomerne pripravené. Zaujímavosťou sú moderné programy ako je Cook Light, ktoré zahŕňajú zdravé pečenie so zníženým množstvom tuku a funkcia Rozmrazovanie, či program na pečenie pizze.

Jednoduché a prehľadné ovládanie rúry CANDY FCP825XL E0/E

Jednoduché a intuitívne ovládanie rúry CANDY FCP825XL E0/E je zabezpečené pomocou dotykového displeja, na ktorom si pohodlne nastavíte časové funkcie, či program pečenia a zapojenie WiFi. Na prehľadnom displeji tak uvidíte aký čas na pečenie ešte zostáva. Rúra sa ovláda aj pomocou otočných gombíkov, ktorými nastavíte požadovanú teplotu, alebo parné čistenie. Druhý otočný gombík slúži na výber programov na pečenie, svetlo a nastavenie WiFi. Ovládacie gombíky sú zatláčacie, takže vám uľahčia upratovanie rúry. Zároveň slúžia na to, aby nedošlo k nechcenému spusteniu rúry.

Nastavte si vnútorné usporiadanie podľa svojich potrieb

Vstavaná rúra CANDY FCP825XL E0/E vám umožní nastaviť vnútorné usporiadanie. Jednoducho si tak prispôsobíte antikorové drôtené výsuvy tak, aby to pre vás bolo pohodlné. Výsuvy sú pripevnené k vnútornej stene rúry. Vkladanie plechov a roštu je vďaka podnosom na rôznych úrovniach ľahké a veľmi pohodlné. Súčasťou príslušenstva je aj praktický chrómovaný rošt, jeden plech s hĺbkou 35 mm a jeden odkvapkávací plech.

Praktické teleskopické výsuvy

Vstavaná rúra CANDY FCP825XL E0/E patrí do energetickej triedy A+ a tak nie je vôbec neekonomická. O ľahké vysúvanie plechov je postarané prostredníctvom praktického teleskopického vysúvania plechov. Plech veľmi jednoducho vysuniete z vnútorného priestoru bez toho, aby ste ho museli brať do oboch rúk.

Plech zadarmo pri registrácii a záruka päť rokov

K vstavanej rúre CANDY FCP825XL E0/E dostanete aj plech ako darček a predĺženú záruku päť rokov. Pre plech zadarmo stačí zaregistrovať rúru do 14 dní od dátumu nákupu TU. Uplatnenie záruky zaregistrujte na stránke TU.



Bezpečnostné sklá s funkciou tangenciálneho ochladzovanie dvierok

Vstavaná rúra CANDY FCP825XL E0/E disponuje dvierkami, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla, ktoré zaručí, že počas pečenia budú stále chladné. Tangenciálne ochladzovanie dvierok aj rúry je skvelý pomocník pre vašu bezpečnosť počas pečenia. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by ste sa pri manipulácii popálili.

Vstavaná rúra CANDY FCP825XL E0/E s detskou poistkou

O bezpečnosť vašich detí je samozrejme tiež postarané. Vstavaná rúra CANDY FCP825XL E0/E je vybavená detskou poistkou, ktorá vaše deti ochráni pred nežiaducim zapnutím spotrebiča. Akonáhle zapnete rúru, vaše deti sú vždy v úplnom bezpečí.


Parametre a špecifikácia

Porovnať

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
hOn Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 200 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Ochladzovací systém Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravým čo znamená že sieťový kabel ano ale bez zastrčky?

Dobrý den, prosím o prověření zda skutečně tento model trouby disponuje funkcí pyrolytického čištění. Děkuji

Diskusia a poradňa k CANDY FCP825XL E0/E
Príslušenstvo pre CANDY FCP825XL E0/E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FCP825XL E0/E . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY FCP825XL E0/E.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií