Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY FPE 609A/6 X + CANDY CVG 64 SG X

Zobraziť katalóg
CANDY FPE 609A/6 X + CANDY CVG 64 SG X
Set spotrebičov - rúra, multifunkčná, A+, objem 65 l, 8 funkcií, multimediálny dotykový displej XL, samočistiaci smalt, 2 rošty + plech, 2 izolačné sklá, termostat 0 - 245 °C + doska plynová, 4 liatinové rošty, integrované elektrické zapaľovanie, bezpečnostné trysky, termoelektrická poistka prívodu plynu, súprava trysiek propán-bután
Kód:  FAC1185 Produktové číslo:  FPE609A/6X + CVG64SGX Stránky výrobcu
CANDY FPE 609A/6 X + CANDY CVG 64 SG X Predaj skončil

CANDY FPE 609A/6 X + CANDY CVG 64 SG X

Máme pre vás cenovo výhodnú súpravu elektrickej multifunkčnej rúry a varnej plynovej dosky, ktorá na seba prevezme úlohu hlavného miesta vo vašej novej kuchynskej linke.

Kľúčové vlastnosti

  • XL dotykový displej
  • Elektronický časovač
  • Dvierka Wide Door (celosklenené)
  • Bezpečnostný systém výsuvných roštov
  • Vnútorné chladenie rúry
  • Samočistiaci smalt A triedy
  • Elektronické zapaľovanie v gombíku
  • Termoelektrická poistka prívodu plynu
  • Bezpečnostné trysky
  • Súprava trysiek na propán-bután

Elektrická rúra Candy FPE 609A/6 X

Multifunkčná elektrická rúra Candy FPE 609A/6 X je moderný spotrebič s objemom 65 litrov vhodný na každodenné pečenie. Vyrobený je v krásnom antikorovom vyhotovení s úpravou proti odtlačkom prstov, ktoré vkusne dotvára čierne sklo, dvojica otočných gombíkov na nastavenie teploty a funkcií a dotykový displej s elektrickým časovačom.

Na pečenie je pripravených 8 funkcií, medzi ktorými okrem štandardného horného a spodného ohrevu nechýba gril alebo program Pizza na jednoduchú prípravu talianskej pochúťky. Tento program zaistí optimálne prepečenie, nie však vysušenie. Medzi prednosti rúry patrí aj veľmi prijateľná spotreba, celosklenené dvierka Wide Door a v neposlednom rade moderný dizajn.

Varná doska Candy CVG 64 SG X

Plynová varná doska Candy CVG 64 SG X umožní bezproblémové a bezpečné varenie každý deň. Štvorica výkonnostne rozdielnych horákov pomáha prispôsobiť výkon ohrevu pripravovanému pokrmu. Každý z horákov je istený liatinovou mriežkou.

Integrované elektrické zapaľovanie v gombíku uľahčuje obsluhu. Stlačte gombík, následne ním otočte a vybraný horák sa automaticky zapáli. Varná doska myslí aj na vašu bezpečnosť - v prípade náhodného zhasnutia z akýchkoľvek príčin, či už je to prievan alebo zaliatie tekutinou, termoelektrická poistka v každom z horákov blokuje únik plynu do priestoru. Prednosťou tejto plynovej varnej dosky je pekný dizajn z nehrdzavejúcej ocele, ktorá skvele vyzerá a ľahko sa udržiava čistá.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY FPE 609A/6 X + CANDY CVG 64 SG X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FPE 609A/6 X + CANDY CVG 64 SG X.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií