Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY FPE609A/6X + CANDY CPG 64SWGX

Zobraziť katalóg
CANDY FPE609A/6X + CANDY CPG 64SWGX
5 1 hodnotení
Set spotrebičov rúry a plynové dosky, RÚRA: multifunkčný, POP EVO, A +, Objem 65l, 8 funkcií, el. programátor a ovládanie, multimediálny dotykový display XL, vnútorné chladenie rúry, dvierka Wide Door, samočistiaci smalt, bezpečnostný systém výsuvných roštov + DOSKA: 4x horák, elektronické zapaľovanie v gombíku, bezpečnostná poistka plynu, liatinové podpery hrncov
Kód:  CANSET16 Produktové číslo:  33900094 Stránky výrobcu
CANDY FPE609A/6X + CANDY CPG 64SWGX Predaj skončil

CANDY FPE609A/6X + CANDY CPG 64SWGX


Plánujete novú kuchyňu a hľadáte nové spotrebiče? Ak áno, tak ste na správnom mieste. Tento cenovo výhodný set Candy, ktorý sa skladá z elektrickej rúry a plynovej varnej dosky, poteší každého kuchynského mága. Rúra je vyrobená z elegantného a praktického antikoru, ktorý zapadne takmer do každej kuchyne. Priestranná rúra s funkciou grilu ponúkne dostatok priestoru pre pekáč s lahodným kuraťom či morkou. Vďaka pokročilým technológiám je rúra veľmi úsporná, energetická trieda A+ je toho jasným dôkazom. Elektrická doska so 4 varnými zónami ponúkne dostatok priestoru pre veľké hrnce a panvice.


Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo výhodný set elektrickej rúry a dosky
  • Rúra z antikorového materiálu
  • Smaltovaný povrch vo vnútri rúry
  • Funkcia grilu
  • 4 plynové horáky
  • Bezpečnostný ventil

Rúra s mnohými funkciami

Vstavaná rúra Candy FPE 609A/6X ponúka, okrem veľkého priestoru, tiež 7 praktických funkcií. Veľmi praktická funkcia je gril s termostatom, chuť čerstvo grilovaného mäsa je porovnateľná s klasickým vonkajším grilom. Vnútro rúry je pokryté špeciálnym smaltovaným povrchom, ktorý sa výborne čistí. Rošty na pečenie je možné bezpečne vysunúť, a tak možno pokrm ľahšie vybrať z rúry. Nechýba ani vnútorný ventilátor pre odvod horúceho vzduchu, a urýchlenie dochladzovania rúry. Ovládanie rúry je ľahšie, a to vďaka veľkému dotykovému displeju, ktorý umožňuje programovanie rúry. Wide Door dvierka sú vyrobené z dvoch bezpečnostných skiel, ktoré nedovolia vyžarovanie tepla do okolia, a chránia tak vašich blízkych pred nechceným popálením.


Praktická plynová doska

Antikorová plynová doska Candy CPG 64 SGX ohromí najmä veľkým priestorom. Vďaka 4 horákom sa nemusíte obávať dosku poriadne vyťažiť. Možnosť elektrického zapaľovania horákov pomocou gombíkov možno ovládať jednoducho jednou rukou, a tak vám spríjemní chvíľky trávené v kuchyni. Bezpečnostný ventil, ktorý je zabudovaný v hlave horáka, automaticky vypne prívod plynu v prípade náhodného zhasnutia plameňa. Súčasťou dosky sú 2 liatinové rošty, ktoré možno pri čistení nadvihnúť.


Parametre:

Elektrická rúra:

Funkcie:
Tradičný horný a spodný ohrev, samostatný gril, funkcia Cook Light, horný a spodný ohrev s ventilátorom, pizza funkcia, rozmrazovanie, ventilátor so spodným ohrevom

Povrch:
Antikorový materiál

Energetická trieda:
A+

Objem:
65 l

Regulácia teploty:
až do 245 °C

Počet funkcií:
7

Rozmery (Š x V x H):
59,5 × 56 × 59,5 cm

Hmotnosť:
30 kg

Súčasť balenia:
Plech na pečenie, 2 rošty


Plynová doska:

Povrch:
antikorový materiál

Počet horákov:
4

Zapaľovanie:
Elektricky, gombíkom

Súčasť balenia:
Trysky na propán bután

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY FPE609A/6X + CANDY CPG 64SWGX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FPE609A/6X + CANDY CPG 64SWGX.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií