Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY FST 201/6 X + CANDY CLG 64 SPX MX

Zobraziť katalóg
CANDY FST 201/6 X + CANDY CLG 64 SPX MX
Set spotrebičov - rúra, objem 65 l, 3 funkcie, osvetlenie rúry, vnútorné chladenie rúry, samočistiaci smalt, 1 rošt + 2 plechy, 2 izolačné sklá + plynová doska, integrované elektrické zapaľovanie, termoelektrická poistka prívodu plynu, bezpečnostné trysky, súprava trysiek na propán-bután
Kód:  FAC1184 Produktové číslo:  FST201/6X+CLG64SPXMX Stránky výrobcu
CANDY FST 201/6 X + CANDY CLG 64 SPX MX Predaj skončil

CANDY FST 201/6 X + CANDY CLG 64 SPX MX

Máme pre vás cenovo výhodnú súpravu elektrickej rúry a varnej plynovej dosky, ktorá na seba prevezme úlohu hlavného miesta vo vašej novej kuchynskej linke.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečnostný systém výsuvných roštov
  • Vnútorné chladenie rúry
  • Samočistiaci smalt
  • Prelisy v rúre
  • Dve izolačné sklá
  • Poistka proti úniku plynu
  • Smaltované rošty
  • Jednoduchá údržba
  • Pekný dizajn

Elektrická rúra Candy FST 201/6 X

Elektrická rúra Candy FST 201/6 X je moderný spotrebič za atraktívnu cenu vhodný na každodenné pečenie. Vyrobený je v krásnom antikorovom vyhotovení s úpravou proti odtlačkom prstov, ktoré vkusne dopĺňajú dvierka so zrkadlovým efektom a dvojica otočných gombíkov na nastavenie teploty a programov.

Rúra síce neponúka priehrštie programov na pečenie a niektoré funkcie, avšak to, čo vie, robí poriadne. Na pečenie v 65-litrovom priestore sú pripravené 3 funkcie - spodný ohrev, spodný a horný ohrev a gril. Tento program zaistí ideálnu prípravu grilovaných klobások alebo napríklad hrianok. Z hľadiska bezpečnosti je neoceniteľné dvojité sklo dvierok, ktoré zabraňuje popáleniu v prípade dotyku. To má svoj význam najmä v rodinách s deťmi. Medzi prednosti rúry patrí tiež veľmi prijateľná spotreba.

Plynová platňa Candy CLG 64 SPX MX

Plynová varná doska Candy CLG 64 SPX MX umožní bezproblémové a bezpečné varenie každý deň. Štvorica výkonnostne rozdielnych horákov pomáha prispôsobiť výkon ohrevu pripravovanému pokrmu. Horáky sú istené dvojicou smaltovaných roštov.

Integrované elektrické zapaľovanie v gombíku uľahčuje obsluhu. Stlačte gombík, následne ním otočte a vybraný horák sa automaticky zapáli. Varná doska myslí aj na vašu bezpečnosť - v prípade náhodného zhasnutia z akýchkoľvek príčin, či už je to prievan alebo zaliatie tekutinou, termoelektrická poistka v každom z horákov blokuje únik plynu do priestoru. Prednosťou tejto plynovej varnej dosky je antikorové vyhotovenie, ktoré skvele vyzerá a ľahko sa udržuje a čistí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY FST 201/6 X + CANDY CLG 64 SPX MX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FST 201/6 X + CANDY CLG 64 SPX MX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií