Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

CANDY GC4 W264 D-S

Zobraziť katalóg
CANDY GC4 W264 D-S
4,6 22 hodnotení
Práčka so sušičkou spredu plnená úzka, 6/4 kg, 1200 ot./min, odložený štart, Fuzzy logic, detská poistka, 22 programov, Aquaplus, ochrana proti pretečeniu, automatické riadenie odstreďovania a vyváženia, V x Š x H: 85 x 60 x 44 cm
Kód:  FAC0001l Produktové číslo:  31005777 Stránky výrobcu

CANDY GC4 W264 D-S

Nová práčka so sušičkou Candy z radu Grand Comfort Alisa je skvelým riešením pre tých, ktorí nechcú v boji s bielizňou používať dva spotrebiče zvlášť. Práčka so sušičkou uľahčuje celý proces prania a sušenia a navyše šetrí miesto v kúpeľni. Funkcia sušičky sa hodí napríklad v domácnostiach, kde nie je dostatok priestoru na sušiaky, a vhod príde aj v zime. Práčka so sušičkou CANDY GC4 W264 DS je spredu plnený spotrebič s hĺbkou iba 44 cm, hodí sa teda do menších kúpeľní. Okrem toho má moderné technológie a bohatý výber programov pre každú tkaninu.

Kľúčové vlastnosti

  • Odložený štart o 3/6/9 hodín
  • Technológia Fuzzy Logic
  • Antibakteriálne lopatky bubna s iónmi striebra (Ag+)
  • Ochrana proti pretečeniu
  • Čidlo kontroly množstva peny
  • Automatické riadenie odstreďovania a vyváženia
  • Detská poistka
  • Šírka dvierok 35 cm, uhol otvárania 180°

Senzorová technológia

Medzi prednosti tejto práčky patrí aj technológia Fuzzy Logic, ktorá pomocou senzorov monitoruje priebeh prania. Na základe nameraných hodnôt flexibilne upravuje spotrebu vody, pracieho prostriedku aj dĺžku cyklu. Všetko sa deje s ohľadom na čo najväčšiu účinnosť a zároveň najnižšiu spotrebu vody a energie. Okrem možnosti nastavenia množstva otáčok a elektronického nastavenia teploty nechýba odložené pranie o 3, 6 a 9 hodín. To sa hodí pre tých, kto presne plánujú svoj deň alebo využívajú nočné energetické tarify. Špecialitou sú antibakteriálne lopatky bubna s iónmi striebra (Ag+).

Bohatý výber programov

Práčka so sušičkou CANDY využíva 22 programov vrátane programov na bavlnu, ktoré majú vďaka svojej účinnosti a šetrnosti ku tkanine certifikát Woolmark. Sú teda šetrnejšie ako pranie v rukách. Obľúbené sú aj rýchle programy, ktoré všetko zvládnu za 14, 30 a 44 minút. Nechýba program na košele, džínsy alebo tlačidlo Aquaplus na citlivú pokožku. Z bezpečnostného hľadiska je dôležitá ochrana proti pretečeniu, ktorá zabráni vytopeniu v prípade nehody. Pohodlie pri manipulácii s bielizňou poskytnú 35 cm dvierka a rodiny s deťmi ocenia detskú poistku, ktorá zamedzí možnosti nechcenej manipulácie s funkciami.

Programy:

  • Rýchloprogram 14', 30', 44', program na vlnu - certifikácia Woolmark, program Ručné pranie, Program na veľmi jemné tkaniny, Program na košele, Program nízke a vysoké sušenie, Tlačidlo Aquaplus - na citlivú pokožku, Program Jeans
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
64 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
22 Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky úzke práčky so sušičkou slim, hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych dotaz na hloubku pračky. Je skutečná hloubka celé pračky i s deskou atp. pouze 44 cm? U jiného typu CANDY jsem objevil zprávy že uváděná hloubka neodpovídala údajům uvedeným od výrobce.

Dobry den po velmi negativnom pristupe sofera ktory mi doviezol pracku a odmietal mi ju dorucit az do bytu, pricom som priplatila za donasku az do bytu. Bol neprijemny a povedal ze som peniaze vyhodila zbytocne do vzduchu ze pracka je tazka a odmieta ju sam nosit lebo mu za to nikto nezaplati. Tvrdil ze to nema nikde napisane ze to ma robit a pritom som to mala v objednavke a na blocku. Ja ako tehotna a bez manzela ktory mi pracuje v zahranici som si podla neho mala asi sama vyniest tu pracku na chrbte! Sofer siel volat niekomu kde povedal ze chcem donasku so bytu..... a tvaril sa ako keby som ju chcela aj zapojit!!!! Povedal mi na to ze oni pomahaju len zo zasielkov ako au napr. Dvere.... Dakujem ze v ten cas stal pri bytovke mily pan podotykam rom,ktory povedal ze mu pomoze... asi neviete akych ludi mate pod sebou...

Dobrý den, má pračka i funkci polovičního praní? děkuji.

Dakujem Vam

Diskusia a poradňa k CANDY GC4 W264 D-S
Príslušenstvo pre CANDY GC4 W264 D-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY GC4 W264 D-S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií