Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY GSF 1510 LWHC3/1-S + 5 rokov záruky zadarmo

Zobraziť katalóg
CANDY GSF 1510 LWHC3/1-S + 5 rokov záruky zadarmo
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/A, kapacita 10 kg, 1500 ot./min, 8 programov, rýchloprogram 14-30-59, FuzzyLogic, Mix Power System, SimplyFi - pripojenie cez WiFi, ochrana proti pretečeniu, čidlo kontroly množstva peny, automatické riadenie odstreďovania a vyváženia, LCD dotykový displej, odložený štart 1 - 23 hodín, 85 x 60 x 60 cm
Kód:  FAC0008m Produktové číslo:  31006132 Stránky výrobcu
CANDY GSF 1510 LWHC3/1-S + 5 rokov záruky zadarmo Predaj skončil

CANDY GSF 1510 LWHC3/1-S + 5 rokov záruky zadarmo

Hľadáte inteligentný spotrebič, ktorý ponúka veľmi nízku spotrebu, vyniká skvelými a úplne inovatívnymi technológiami, dômyselným vyhotovením aj moderným dizajnom? Spredu plnená práčka od známeho výrobcu Candy vám vo všetkom vyjde v ústrety. Spadá do nového radu spotrebičov, ktoré s vami môžu komunikovať cez váš tablet, počítač či inteligentný telefón pomocou Wi-Fi rozhrania. Rovnako sa radí do energeticky úspornej triedy A+++, preto je ekonomicky aj ekologicky šetrným riešením do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi nízka spotreba vody a energie
  • Komfortné ovládanie cez dotykový LCD displej
  • SimplyFi aplikácia na komunikáciu cez smartfón, počítač alebo tablet
  • Mix Power Systém - pranie pri 20 °C s rovnakou účinnosťou ako pri najbežnejšom praní na 40 °C
  • Integrovaná ochrana proti škodám spôsobeným vodou
  • Funkcia odloženého štartu na nastavenie pracieho cyklu dopredu
  • Technológia FuzzyLogic na optimálne nastavenie spotreby vody, dĺžky cyklu a množstva prostriedku
  • Dvierka s 35 cm priemerom a 180° uhlom otvárania

Kapacita 10 kilogramov bielizne a ďalšie skvelé funkcie

Naraz môžete vyprať až 10 kilogramov bielizne. Vybrať si môžete z 8 špeciálne navrhnutých pracích programov. Medzi najzaujímavejšie patrí napríklad rýchly program na 14, 30 a 59 minút, režim na zvlášť hygienické pranie detského oblečenia, program ručného prania na jemné tkaniny alebo úsporný systém prania Perfect Mix and Wash 20 °C. Ponúka až 1500 odstredivých otáčok a tiež praktickú funkciu odloženého štartu na komfortné plánovanie pracieho cyklu dopredu. Všetko ľahko nastavíte pomocou otočného voliča a skontrolujete na dotykovom displeji.

Majte prehľad o svojom spotrebiči aj na diaľku

Monitorujte spotrebu energie a všetky nastavenia vášho spotrebiča na vašom inteligentnom zariadení. Vďaka aplikácii Candy SimplyFi získate dokonalý prehľad o práčke a môžete ju diaľkovo riadiť aj kontrolovať cez Wi-Fi pripojenie. Preskúmajte všetky funkcie a možnosti, ktoré vám pokroková technológia ponúka.

Skvelý systém na bezpečné a šetrné pranie

Najlepšie výsledky pri praní dosiahnete vďaka špeciálnemu senzoru Activa Sytém, ktorý kontroluje správnu teplotu vody, rýchlosť otáčok aj koncentráciu pracieho prostriedku. Samozrejmosťou je aj integrovaná ochrana proti pretečeniu a senzor kontroly množstva peny. Vďaka inovatívnej technológii FuzzyLogic zaistíte vašej bielizni tú najšetrnejšiu starostlivosť. Stačí len nastaviť typ tkaniny a spotrebič sám nastaví optimálnu spotrebu vody, množstvo prostriedku aj dĺžku cyklu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY GSF 1510 LWHC3/1-S + 5 rokov záruky zadarmo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY GSF 1510 LWHC3/1-S + 5 let záruky zdarma.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií