AD homeoffice PET

CANDY SLC D813B-S

Zobraziť katalóg
CANDY SLC D813B-S
4,2 4 hodnotení
Sušička prádla – B, zásobník 8kg, displej, objem bubna 115l, 85×59.5×61cm, súprava na odvod kondenzátu súčasťou balenia
Kód:  CANSU002 Produktové číslo:  31100771 Stránky výrobcu

CANDY SLC D813B-S

CANDY SLC D813B-S je praktická kondenzačná sušička, ktorá ľahko a rýchlo vysuší veľa mokrej bielizne. So svojím bubnom s objemom 8 kg tak predstavuje riešenie aj pre väčšie rodiny. Disponuje moderným senzorovým sušením, ktoré v závislosti na zostatkovej vlhkosti upravuje spôsob a dĺžku sušenia. Vyberiete si z mnohých programov, medzi najzaujímavejšie patrí napríklad „Bez pokrčenia". Bielizeň bude usušená jedinečným spôsobom, ktorý minimalizuje pokrčenie a poohýbanie vlákien. Oceníte určite aj program vhodný na košele z bavlny alebo syntetiky, ktorý dostal príznačný názov „Košele". „Suché do skrine" slúži na kompletné vysušenie bielizne, ktorú neplánujete už žehliť – ponožky, spodná bielizeň, detské oblečenie a podobne. Podobný je aj program „suché na zavesenie", ktorý je určený na bielizeň, ktorú plánujete po sušení zavesiť. V prípade, že vás tlačí čas, zachráni vás extrémne rýchly program Rapid 40, ktorý vám po skončení cyklu vráti bielizeň usušenú a ihneď na použitie a to za neuveriteľných 40 minút!

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa programov, vďaka ktorým si upravíte spôsob, či dĺžku sušenia presne podľa vašich predstáv
  • Program Vlna má Woolmark Apparel Care certifikáciu
  • Extrémne rýchly program, ktorý vysuší bielizeň za menej ako 40 minút
  • Možnosť časovaného sušenia, keď si zvolíte dobu sušenia
  • Oceníte aj možnosť odloženého štartu až o 24 hodín
  • Senzorové sušenie a 4 úrovne vlhkosti
  • Ukazovateľ zaneseného filtra, alebo plnej nádoby na vodu
  • Galvanizovaný bubon pojme až 8 kg mokrej bielizne
  • Bezpečnostný zámok dverí

Domáci pomocník, ktorý jednoducho nemá chybu!

Samozrejmosťou je prehľadný ovládací panel s ikonami a digitálny displej, vďaka ktorému budete mať stále na očiach tie najdôležitejšie údaje, týkajúce sa aktuálneho cyklu sušenia. Nesmie chýbať ani ukazovateľ zaneseného filtra, či upozornenie v momente, keď je nádoba na vodu plná. Nádoba na vodu je ľahko dostupná, nájdete ju vo dvierkach. Je ale možné aj napojiť odvod vody na odpad (hadička je súčasťou dodávky). Poteší vás aj nízka hlučnosť, vďaka ktorej o prevádzke sušičky nebudete takmer ani vedieť. 

Sušte šetrne, ohľaduplne a lacnejšie

Woolmark Platinum Care je uznávané osvedčenie vydané spoločnosťou The Woolmark Company. Je potrebné splniť vysoké štandardy kvality a možnosť sušenia druhov tkanín, ktoré sú extrémne náchylné na poškodenie (prémiová vlna a iné). Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí – či už chcete sušiť na lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd, alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,připojuje se na pevný spoj nebo do zásuvky ?Děkuji

dobrý den jde vyndat i filtr

Dobrý den,rád bych sehnal český návod k použití k této sušičce bohužel není ani ke stažení od výrobce na českých stránkách.Byl bych rád kdyby byl aspoň nějaký univerzální.

dobrý den. je možno objednat s pravými panty??? děkuji Nováček

Dobrý den, u této sušičky je avizováno napojení na odpad. Chtěl bych se zeptat, je-li to dplňující funkce (tj. že voda bude kondenzovat případně do zásovníku a jen, připojím-li sušičku k odpadu, bude odtékat). Nebo je sušičku nutné mt připojenou na odpad? Děkuji za odpověď. Petr Skůpa

Dobrý den. Uvažiji o koupi této sušičky a potřebuji i pračku. V diskuzi výše jsem našla univerzální mezikus pro tuto sušičku. Mezikus je vhodný na jaké typy pračky, je tam nějaký limit, nebo je vhodný pro všechny pračky? Děkuji.

Dobrý den, v pátek jsme zakoupili tuto sušičku, a nenašli jsem k ní český návod. Jelikož máme první sušičku, tak nevíme co jak sušit a co kde čistit nebo vylévat..... Moc děkuji za odpověď. Nevoralová

Dobrý den. Mohu tuto sušičku dát na pračku Ariston HotPoint, pomocí nějakého univerzalního mezikusu?Popřípadě, je přímo u Vás ke koupi?Děkuji za pomoc.

Dobrý den, je možné dát tuto sušičku na pračku o hloubce 45cm? Nebo vlastně jakoukoliv sušičku? Díky

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tuto sušičku mohu postavit na pračku? A dále zda uváděná výška 85 cm je opravdu maximální a pokud od vrchu pračky mám ke stropu místnosti na pračku a sušičku určené přesně 88 cm, tak zda je možné i do takto limitovaného prostoru tedy pračku s touto sušičkou umístit na sebe? V případě, že to možné není, tak zda byste mi mohli doporučit jiný typ kondenzační sušičky do 8 kg prádla a v ceně max. do 8.000 Kč, která by mohla být do takto limitovaného prostoru na pračku umístěna. Děkuji Karolína

12
Diskusia a poradňa k CANDY SLC D813B-S
Príslušenstvo pre CANDY SLC D813B-S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY SLC D813B-S.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií