Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon BG-E14

Zobraziť katalóg
Canon BG-E14
5 2 hodnotení
Battery grip , originálna
Kód:  OC585b7 Produktové číslo:  8471B001AA Stránky výrobcu

Canon BG-E14

Batériový grip Canon určený pre digitálnu zrkadlovku Canon EOS 70D. Jeho účelom je výrazne zvýšiť výdrž batérie daného fotoaparátu, k čomu možno využiť až 6 kusov AA batérií alebo 2 batérie Canon LP-E6. Pripojenie k zrkadlovke je riešené cez slot štandardnej batérie. Pre pohodlné ovládanie je grip vybavený spúšťou, hlavným vypínačom, multifunkčným ovládačom, tlačidlami pre nastavenie AF a ďalšími ovládacími prvkami. Tie boli ergonomicky umiestnené tak, aby bolo zaistené pohodlie užívateľa ako pri fotografovaní v režime landscape, takisto aj v režime portrét.

Parametre a špecifikácia:

Podporované fotoaparáty:
Canon EOS 70D

Kompatibilné batérie:
2× LP-E6
6× AA batérie

Rozmery:
155 × 97 × 129 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!
Označenie akumulátora
Canon BG-E14 Hotovo!

Vlastnosti

Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!

Typ akumulátora

Označenie akumulátora
Canon BG-E14 Hotovo!

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tento grip není i na zrcadlovku canon EOS 77D. děkuji

Je to o na Canon 77d?

Diskusia a poradňa k Canon BG-E14
Príslušenstvo pre Canon BG-E14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon BG-E14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon BG-E14.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií