Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Canon CB-2LFE

Zobraziť katalóg
Canon CB-2LFE
1,0 1 hodnotení
Nabíjačka akumulátorov do siete, pre Canon NB-11L – pre Canon SX400
60,60 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OC556a2b Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  8420B001 Stránky výrobcu
Canon CB-2LFE 60,60 € Momentálne nedostupné

Canon CB-2LFE

Moderná nabíjačka značky Canon určená pre nabíjacie akumulátory z digitálnych fotoaparátov Canon radu PowerShot SX 400, 410 a niekoľko modelov IXUS. Priebeh nabíjania signalizuje informačné LED. Nabíjačka Canon CB-2LFE je presne optimalizovaná pre potreby nabíjania týchto akumulátorov, takže vám okrem rýchleho nabíjania poskytne aj dlhú životnosť akumulátora.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Canon PowerShot SX 400, 410
Canon IXUS 145, 150, 155, 160, 165, 170, 265 HS, 275 HS

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Pre akumulátory značky
Canon Hotovo!
Označenie akumulátora
Canon NB-11L , Canon NB-11LH Hotovo!
Určenie
Do siete Hotovo!

Kompatibilita

Pre akumulátory značky
Canon Hotovo!

Typ akumulátora

Označenie akumulátora
Canon NB-11L , Canon NB-11LH Hotovo!

Napájanie

Určenie
Do siete Hotovo!

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon CB-2LFE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon CB-2LFE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon CB-2LFE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon CB-2LFE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon CB-2LFE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií