Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon DCC-1870

Zobraziť katalóg
Canon DCC-1870
4,8 11 hodnotení
Puzdro pre Canon G7X
Kód:  OC112d4m Produktové číslo:  0040X554AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon DCC-1870

Značkové puzdro Canon DCC-1870 je určené pre fotoaparát Canon PowerShot G7X. Kvalitné puzdro chráni váš fotoaparát pred nepriaznivými vplyvmi okolitého prostredia. Vďaka tomuto presne sadnúcemu puzdru sa nemusíte báť nečistôt, prachu či poškriabania vášho prístroja.

Kožené puzdro je v elegantnom svetlohnedom vyhotovení, vnútro je čalúnené mäkkým materiálom a na jednoduché prenášanie je vybavené odnímateľným pútkom.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Canon PowerShot G7X

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Materiál:
Koža

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vonkajšia hĺbka
4,4 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
6,4 cm Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia hĺbka
4,4 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
6,4 cm Hotovo!

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vejde se tam i mark II Canonu PowerShot G7 X?

Diskusia a poradňa k Canon DCC-1870
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon DCC-1870. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon DCC-1870. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon DCC-1870. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon DCC-1870.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií