Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III

Zobraziť katalóg
Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III
4,7 53 hodnotení
Digitálna zrkadlovka CMOS 18 Mpx, DIGIC 5, 3" dotykové výklopné LCD, FullHD video, SD/SDHC/SDXC, miniHDMI
Kód:  OC085h3 Produktové číslo:  8596B117 Stránky výrobcu
Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III Predaj skončil

Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III

Kvalitná digitálna zrkadlovka s CMOS snímačom s rozlíšením 18 megapixelov, s ktorou zaobstaráte špičkové fotografie v profesionálnom štýle. Inovovaný procesor DIGIC 5 prináša výkonné spracovanie obrazu v akejkoľvek situácii. Vysoký rozsah citlivosti až do 12 800 ISO vám umožní robiť skvelé snímky aj pri slabom osvetlení, a to aj bez použitia blesku. Automatický inteligentný scénický režim analyzuje scénu a automaticky vyberá najvhodnejšie nastavenie pre fotoaparát. Prezerať snímky, zaostrovať alebo dokonca fotografovať môžete pomocou 3" dotykového displeja TFT Clear View II s rozlíšením neskutočných 1 040 000 obrazových bodov a variabilným uhlom natočenia.

Udržte krok s rýchlymi akčnými scénami

S týmto fotoaparátom sa z vás stane profesionálny kameraman. Umožňuje totiž nakrúcať úchvatné videozáznamy vo Full HD rozlíšení 1080p. Technológia Hybrid AF umožňuje priebežne zaostrovať pri robení filmu a pomocou vstavaného mikrofónu ozvučíte vaše snímky kvalitným stereo zvukom. Systém automatického zaostrovania obsahuje 9 krížových bodov AF a umožní zachytiť rýchlo sa pohybujúce objekty bez zbytočného rozmazania. Zásluhou kontinuálneho snímania rýchlosťou až 5 snímok za sekundu už nikdy nezmeškáte rozhodujúci okamih pre obstaranie najlepšej fotografie.

V režime ovládania HDR podsvietenie fotoaparát vytvára tri rôzne expozície a spája ich do jednej, aby zachoval
detaily v tieňoch a oblastiach s vysokým jasom. V režime Nočná scéna z ruky fotoaparát vytvára viac snímok pri vysokých rýchlostiach závierky a spája ich dohromady, čím zabraňuje rozmazaniu. Urobené snímky a videá jednoducho uložíte na pamäťové karty typu SD, SDHC a SDXC, vďaka integrovanému konektoru miniHDMI si ich môžete pohodlne prezrieť na vašom LCD alebo plazmovom televízore. K fotoaparátu je možné dokúpiť veľkú radu objektívov, príslušenstva a bleskov, ktoré sú kompatibilné so systémom EOS.

Parametre a špecifikácia

Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!

Snímač

Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
29,4 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
5 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Bajonet
Canon EF, Canon EF-S Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný, Dotykový Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji poradit zdali zrcadlovka Canon eos 700d nebo 200d. Potřebuji to na focení a na pořizování videii. Měl jsem Canon eos 1200d. Ktera je lepší pro mě 700d nebo 200d? Děkuji za odpověď

Dobrý den, včera jsem koukala na Canon 700D v setu s objektivy od Canonu 18-55mm a 75-300mm ve slevě z 19990 za 17990. Nyní zboží není dostupné. Bude ještě možné v takovémhle setu od vás tento fotoaparát koupit?

Dobry den, K tovaru zrkadlovka 700d mi chyba navod na pouzitie a zarucny list, mozte mi to prosim poslat? Dakujem, Vaska

Dobrý den, ráda bych se zeptala, je-li součástí fotoaparátu Canon EOS 700D i paměťová karta, případně jaká je její kapacita?! Díky moc! Veronika

Dobrý den má zrcadlovka režim timelaps ? Děkuji za odpověd.

Dobrý den, v popisu produktu je napsáno že má objektiv stabilizaci a někdo do recenze napsal že stabilizaci nemá tak se chci zeptat pro upřesnění

Diskusia a poradňa k Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III
Príslušenstvo pre Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm DC III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EOS 700D + objektív EF-S 18-55mm DC III.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií