Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Fotoaparáty Canon EOS

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Canon
(31)
Veľkosť snímača
Full Frame
(3)
APS-C
(25)
Rozlíšenie snímača
24 Mpx
32,5 Mpx
-
Maximálne rozlíšenie videa
4K
(17)
Full HD
(14)
Funkcie displeja
Pevný
(13)
Otočný/výklopný
(12)
Otočný/výklopný o 180° (Selfie)
(4)
Dotykový
(15)
Živý náhľad (Live View)
(25)
Typ pamäťovej karty
SD
(31)
SDHC
(31)
SDXC
(31)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(29)
Strieborná
(1)
Najnovšie objednávky

Canon EOS, to je komplexný systém digitálnych zrkadloviek, bezzrkadloviek, objektívov a príslušenstva prinášajúci najmodernejšie optické technológie a funkcie, ktoré ocenia úplní začiatočníci, nadšenci, ale aj profesionálni fotografi. Čítajte ďalej a zoznámte sa s radom Canon EOS bližšie.

Pokračovať

Digitálne zrkadlovky Canon EOS

Digitálne zrkadlovky Canon EOS prinášajú všetko, čo si moderní fotografi, fotografky a tvorcovia všetkých úrovní môžu priať. Automatické zaostrovanie, elektronicky ovládaná clona, široký dynamický rozsah, plné detaily a nízky šum – Canon EOS je skrátka výkonný systém, ktorý si poradí s akokoľvek náročnou scénou.


Canon fotoaparát

Canon EOS 2000D

Canon EOS 90D

i

DSLR Canon EOS sú dostupné so snímačmi typu APS-C aj Full Frame.

Funkcie a technológie zrkadloviek Canon EOS

Systém Canon EOS ukrýva desiatky modelov zrkadloviek líšiacich sa veľkosťou, rozlíšením, cenou aj funkčnou výbavou. Čítajte ďalej a zoznámte sa s najzaujímavejšími funkciami a technológiami, ktoré systém EOS ponúka.

  • Digitálne zrkadlovky Canon EOS ponúkajú optické snímače s rozlíšením až 50,6 Mpx.
  • Samozrejmosťou je aj podpora perfektne ostrého 10-bit videa s rozlíšením 4K.
  • Z hľadiska konektivity nechýba WiFi, Bluetooth, miniHDMI, USB-C či podpora pamäťových kariet.
  • Štýlových fotiek docielite nielen vďaka vášmu umu, ale aj vďaka citlivému ISO či bleskurýchlej uzávierke.
  • Medzi pokročilé fotografické funkcie a technológie patrí napríklad rýchle zaostrovanie Dual Pixel CMOS AF, špeciálny snímač expozície so 150 000 pixelmi či detekcia blikania zdrojov svetla.

Fotoaparáty Canon EOS podporujú objektívy s bajonetmi Canon RF, EF alebo EF-S.

Canon Dual Pixel CMOS AF

Túžite po perfektne ostrých fotkách? Fotoaparáty Canon EOS ponúkajú unikátny systém rýchleho súvislého zaostrovania Dual Pixel CMOS AF, ktorý si poradí aj so scénami s nízkou úrovňou osvetlenia. Pri fotení zvierat, športu či podobných scén potom príde vhod 61 zaostrovacích bodov (21 krížových pri clonovom čísle f/8).

Videá nikdy nevyzerali lepšie

DSLR Canon EOS sú skvelou voľbou aj pre milovníkov videí. Spomalené Full HD video, HD video so snímkovou frekvenciou 120 fps alebo detailné a ostré 4K? Pre EOS žiadny problém.

i

Konštrukcia, ktorá vás nesklame

Fotenie divokých zvierat, skalných previsov alebo horských vrcholkov je náročné pre akúkoľvek techniku. Foťáky Canon EOS však majú odolné konštrukcie zo zliatin horčíka a kvalitné tesnenie, a tak zvládnu dážď, prach, piesok, nárazy aj vodu.

S otočnými LCD displejmi vám nič neunikne

Potrebujete pri fotení alebo natáčaní maximálny prehľad o vašom okolí? Často fotíte v nezvyklých polohách, v ktorých nemôžete pozerať do hľadáčika? V takých chvíľach prídu vhod otočné a dotykové obrazovky či dômyselné dotykové panely, ktoré prinášajú intuitívne a pohodlné ovládanie.

Ako sa vyznať v označení modelov Canon EOS?

Pokiaľ si pri prezeraní bohatej ponuky fotoaparátov Canon EOS nie ste istí, ako sa zorientovať a ako jednotlivé modely rozdeliť a odlíšiť, máme pre vás niekoľko jednoduchých tipov.

Canon EOS XD – to najlepšie pre náročných

Zrkadlovky Canon EOS označené jedným číslom (5D, 6D) patria medzi to najlepšie, čo spoločnosť ponúka. Pýšia sa špičkovou výbavou a mnohými doplnkovými funkciami, ktoré ocenia predovšetkým pokročilí a profesionálni fotografi.

Pri jednočíselnom označení platí, že nižšie číslo označuje výkonnejší fotoaparát. Model Canon EOS 1D je teda pokročilejší ako variant Canon EOS 6D.

Canon EOS XXD sú skvelé zrkadlovky pre všetkých

Canon EOS 90D a ďalšie modely označené dvoma ciframi taktiež patria medzi prvotriedne vybavené fotoaparáty, ktoré uspokoja aj náročných fotografov. V tejto kategórii platí, že vyššie číslo označuje výkonnejší model.

Canon EOS XXXD – ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých

Canon EOS 250D, 650D, 850D a iné „stovkové“ varianty zrkadloviek Canon bývajú spravidla cenovo dostupnejšie, avšak stále skvele vybavené a maximálne užitočné. Aj v tomto rade počítajte s tým, že vyššie číslo napovedá pokročilejší fotoaparát. Canon EOS 850D je na tom z hľadiska výkonu a funkcií lepšie ako Canon EOS 650D.

i

Ponuku uzatvárajú foťáky ako Canon EOS 4000D alebo 2000D, ktoré sú skvelou voľbou pre začiatočníkov a nenáročných fotografov.

Bezzrkadlovky Canon EOS

Systém Canon EOS ponúka okrem klasických zrkadloviek (DSLR) aj moderné a kompaktné bezzrkadlovky. Fotoaparáty Canon EOS R a Canon EOS M sa kvalitou fotiek a videí vyrovnajú nejednej drahšej zrkadlovke. Medzi ich výhody navyše patrí aj odolnosť konštrukcie, rýchlosť alebo bohatá funkčná výbava.

Canon EOS R sa v kategórii bezzrkadloviek radí vyššie ako Canon EOS M.


Canon EOS M

i

Ako bezzrkadlovky fungujú? Prečítajte si článok na tému Bezzrkadlovky.

Ďalšie užitočné funkcie fotoaparátov Canon EOS

Zoznámte sa s ďalšou výbavou zrkadloviek a bezzrkadloviek Canon EOS, ktorá príde vhod.

  • Vstavaný blesk pridá fotkám potrebný zdroj svetla bez nutnosti dokupovania externého príslušenstva.
  • Sánky pre blesk sa hodia, ak sa predsa len rozhodnete zaobstarať si externý blesk.
  • Optická či elektronická stabilizácia obrazu sa postará o ostré fotky a videá.
  • Funkcie DPOF alebo PictBridge umožňujú tlač fotografií priamo z foťáka, bez použitia PC.
  • Detekcia tvárí napomáha vytvárať ideálne zaostrené portréty, momentky či rodinné fotky.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, taška, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
491,90 €

2.
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
445,90 €

3.
Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 512 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,5 × 13,25 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,485 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
1 279 €

Ďalšie najpredávanejšie
31 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, taška, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
491,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093f
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Canon EOS 250D čierny + 18 – 55 mm IS STM + 50 mm - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18 – 55 mm IS STM + 50 mm
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/4-5,6 IS STM, druhý objektív Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
806,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b6
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Canon EOS RP telo čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Canon EOS RP telo čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 512 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,5 × 13,25 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,485 kg
979 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC098d1
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Canon EOS 6D Mark II, telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 13×
Canon EOS 6D Mark II, telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, vhodný na video, vodoodolný, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI, A/V (TV výstup), externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format) a PictBridge, rozmery 11,05 × 7,48 cm (V×H), hmotnosť 0,765 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
1 499 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC088e111
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
445,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC105b2
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 15×
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 32,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,48 × 7,68 cm (V×H), hmotnosť 0,701 kg, objektív súčasťou balenia
1 509 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC106b3
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18–55 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
686,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b3
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18-55 mm IS II + 50 mm f/1.8
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II, druhý objektív Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
591,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093g
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm IS II
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
454,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093b
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm DC III + 75–300 mm DC III
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24 Mpx, Full HD video, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III, druhý objektív Canon EF 75-300 mm f/4-5,6 III, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
688,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC105b3
Canon EOS 90D telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 15×
Canon EOS 90D telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 32,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,48 × 7,68 cm (V×H), hmotnosť 0,701 kg
1 349 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC106b1
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm DC III
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
429,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC105b1
4,8 90×
Canon EOS 2000D telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (V׊×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
392,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093a
4,9 50×
Canon EOS 250D, telo, čierny
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér a krytka objektívu súčasťou balenia
614,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b1
4,2
Canon EOS 850D telo
Digitálny fotoaparát – so sánkami na blesk, so selfie zrkadlom, so statívovým závitom, so stavovým displejom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 512 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,26 × 13,1 × 7,62 cm (V׊×H), hmotnosť 0,515 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér a krytka objektívu súčasťou balenia
758,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC850a1
4,9 50×
Canon EOS 250D biely + 18–55 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,451 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
686,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b5
Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM + RF-S 55 – 210 mm IS STM - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM + RF-S 55 – 210 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so vstavaným bleskom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, objektív Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM, uhlopriečka displeja 3", podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou PictBridge, rozmery 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (V׊×H), hmotnosť 0,356 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
829 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0991a2
5,0
Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so vstavaným bleskom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, objektív Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM, uhlopriečka displeja 3", podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou PictBridge, rozmery 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (V׊×H), hmotnosť 0,356 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
599 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0991a1
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm IS II
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
431,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093b
5,0
Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM + RF-S 55 – 210 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so vstavaným bleskom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, objektív Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM, uhlopriečka displeja 3", podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou PictBridge, rozmery 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (V׊×H), hmotnosť 0,356 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
704,90 €
Zánovné
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0991a2
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18–55 mm IS II + 75–300 mm DC III
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II, druhý objektív Canon EF 75-300 mm f/4-5,6 III, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (V׊×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
728,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: OC093d
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + EF-S 18–55 mm IS STM + LP-E17
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,449 kg, objektív súčasťou balenia
723,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OC102b10
4,9 50×
Canon EOS 250D strieborný + 18–55 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
676,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OC102b4
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II + LP-E10
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, extra batérie, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
488,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OC093e
Michal KupsaCanon EOS R100 (RECENZIA): jedna z najlacnejších bezzrkadloviek v teste Nie je to zasa tak dávno, čo Canon predstavil svoju doposiaľ najlacnejšiu bezzrkadlovku Canon EOS R50, o ktorej si väčšina ľudí myslela, že bude modelom, ktorý bude na tejto pozícii dlhodobo. O to väčšie bolo prekvapenie, keď bol len pár mesiacov potom predstavený ešte...
Okoreňte tieto aj nasledujúce Vianoce instantnými fotkami. Dá sa s nimi skvele vyblázniť a zároveň obdarovať blízkych, vyzdobiť domov či rozoslať novoročné priania. Máme pre vás niekoľko tipov, ako využiť počas Vianoc fotky skutočne naplno.
Canon EOS-1D X Mark III je takmer tu. Ďalšia generácia špičkovej zrkadlovky Canon ponúka rad nových funkcií, natáča ešte lepšie video a sériovo sníma až 20 sn./s. Viac sa dozviete v našom preview.
CanonCanon EOS 250D (RECENZIA) – digitálna zrkadlovka (nielen) pre začiatočníkov V dnešnej recenzii si posvietime na novú, dostupnú digitálnu zrkadlovku spoločnosti Canon. Nenechajte sa však lákavou cenovkou zmiasť – druhý najvyšší model radu pre začiatočníkov, Canon EOS 250D, zaujme vysokou kvalitou svojich fotografií aj ostrieľaných...
Chcete objektív profesionálnych kvalít, ale míňanie niekoľkých stoviek eur vás neláka? Máme pre vás zaujímavú alternatívu v podobe objektívov Samyang. Tie ponúknu kvalitu porovnateľnú s konkurenciou, avšak len za zlomok ceny.
Otestovali sme prvý pokus Canonu o Full frame bezzrkadlovku Canon EOS R, ktorá neskutočne dobre fotí a natáča video aj na pomery digitálnych zrkadloviek, oproti ktorým ale ponúka výrazne nižšiu hmotnosť a kompaktnejšie rozmery. Kapitolou samou o sebe je systém...
Viac článkov

Fotoaparáty Canon EOS

V kategórii Fotoaparáty Canon EOS máme práve teraz na Alza.sk celkom 31 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné fotoaparáty Canon EOS
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií