Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon EOS M50 čierny + EF-M 15–45 mm IS STM Value Up Kit

Zobraziť katalóg
Canon EOS M50 čierny + EF-M 15–45 mm IS STM Value Up Kit
5,0 22 hodnotení
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, bajonet Canon EF-M, 3" výklopný dotykový LCD, 4K video, SD/SDHC/SDXC, elektronický hľadáčik, WiFi, HDMI, USB, NFC, sekvenčné snímanie 10 sn./s + objektív 15 – 45mm (24 – 72mm f/3.5 – 6.3), stabilizácia + 16GB pamäťová karta + fototaška Canon SB130 + utierka na objektív
Kód:  OC095l Produktové číslo:  2680C064 Stránky výrobcu
Canon EOS M50 čierny + EF-M 15–45 mm IS STM Value Up Kit Predaj skončil

Canon EOS M50 čierny + EF-M 15–45 mm IS STM Value Up Kit

Hmotnosť fotoaparátu: 390 g
vypnuté
Digitální bezzrcadlovka

Parametre tohto tovaru

                                                                     

Obrazový senzor:

CMOS APS-C

Rozlíšenie snímača:

24,1 Mpx

Uhlopriečka displeja:

3"

Typ procesora:

DIGIC 8

Objektív:

EF-M 15 – 45 mm IS STM

 
                                                                     

Maximálna ISO:

25 600

Maximálne rozlíšenie videa:

4K (3 840 × 2 160 px)

Výdrž batérie:

370 snímok

Pokročilé funkcie:

WiFi, NFC, Bluetooth, elektronický hľadáčik, výklopný displej, výmenné objektívy, vstavaný blesk, RAW CR3

Obsah kitu:

Taška Canon SB130, 16 GB SD karta a čistiaca utierka

 

Zachyťte spomienky v nádherných farbách a detailoch

Všestranná bezzrkadlovka Canon EOS M50 je vďaka kompaktným rozmerom a výmenným objektívom vhodnou alternatívou k digitálnej zrkadlovke. 24,1 Mpx APS-C snímač a špičkový procesor DIGIC 8 sa postarajú o vynikajúcu obrazovú kvalitu a vysoký výkon. Medzi nadštandardnú výbavu fotoaparátu patrí otočný dotykový displej, možnosť bezdrôtového prenosu snímok cez WiFi a NFC či funkcia nahrávania videa v detailnom 4K rozlíšení. Ako už je pri modeloch Canon M zvykom, výborná ergonómia a intuitívne ovládanie je zaručené.


Jasné a ostré snímky s Canon EOS M50

Digitálny fotoaparát EOS M50 sa pýši duálnym APS-C snímačom, ktorý sa svojím rozmerom približuje digitálnej zrkadlovke a vďaka technológii Dual Pixel podporuje rýchle fázové ostrenie pomocou hlavného senzora. S touto výbavou zaobstaráte dokonale jasné a ostré snímky aj za nepriaznivých svetelných podmienok bez použitia statívu.


Špičkový výkon

Canon EOS M50 sa pýši výkonným procesorom DIGIC 8, ktorý sa postará o svižné spracovanie obrazu, bleskové ostrenie a sériové snímanie rýchlosťou až 10 sn./s. v maximálnom rozlíšení. Nechýba ani automatická optimalizácia jasu, digitálna optimalizácia vlastností objektívu alebo vylepšenie kresby v oblastiach s vysokým jasom pomocou technológie Highlight Tone Priority.


Objektív EF-M 15 – 45 mm IS STM, taška, 16 GB karta a čistiaca utierka

Súčasťou súpravy je objektív Canon EF-M s ohniskovou vzdialenosťou 15 – 45 mm, ktorý vyniká kompaktnou, ľahkou konštrukciou a výbornou kvalitou optiky. Objektív je ideálny na širokouhlé zábery prírody či architektúry, ale aj na portrétnu fotografiu. Disponuje optickou stabilizáciou STM a tichým systémom ostrenia pomocou krokového motora. Navyše táto špeciálna súprava obsahuje ochrannú značkovú tašku Canon SB130, 16 GB SD kartu a čistiacu utierku na objektív.


3" výklopný displej

Canon EOS M50 je vybavený otočným dotykovým displejom, ktorý umožní jednoduché zaostrenie objektu jednoduchým dotykom prsta. Vďaka výklopnej konštrukcii môžete robiť originálne fotografie z rôznych uhlov a perspektív. K dispozícii je tiež veľký elektronický hľadáčik so živým náhľadom, pomocou ktorého získate dokonalý prehľad o fotografovanej scéne aj na priamom slnku.


Jednoduché zdieľanie snímok

Fotoaparát Canon EOS M50 vďaka podpore WiFi, NFC a Bluetooth ľahko a rýchlo pripojíte k vášmu inteligentnému mobilnému zariadeniu, takže ihneď môžete zdieľať fotografie a videá na sociálnych sieťach či zálohovať zábery v cloude pomocou služby Irista. Stačí nainštalovať mobilnú aplikáciu Canon Camera Connect a prenesenie snímok sa stane otázkou okamihu.


Nahrávanie 4K videa

S digitálnou bezzrkadlovkou Canon EOS M50 zaobstaráte videozáznamy v neuveriteľne vysokom 4K rozlíšení s frekvenciou 25 sn./s. V nižšom HD rozlíšení môžete snímať frekvenciou až 120 fps a zachytiť tak úžasné slow motion videá. Videosekvencie sú ukladané na pamäťovú kartu v MP4 formáte s kodekom MPEG-4 AVC/H.264.


Široká kompatibilita

Veľkou výhodou fotoaparátu Canon EOS M50 je kompatibilita so širokou škálou objektívov Canon radu EF-M a prostredníctvom adaptéra EF-EOS M je možné k telu fotoaparátu pripojiť viac ako 80 objektívov EF a EF-S. K dispozícii je tiež pätica na zapojenie externého blesku a Jack konektor na pripojenie externého mikrofónu.


Úsporný formát RAW CR3

Canon EOS M50 je prvým fotoaparátom, ktorý podporuje nový 14-bitový súborový formát RAW CR3. Tento úsporný formát umožní zmenšenie výsledného súboru oproti klasickému RAWu až o 40 % bez zníženia kvality a vám tak ušetrí veľa miesta na pamäťovej karte.



Parametre a špecifikácia

Šírka
11,63 cm Hotovo!
Výška
8,81 cm Hotovo!
Hĺbka
5,87 cm Hotovo!
Hmotnosť
387 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,63 cm Hotovo!
Výška
8,81 cm Hotovo!
Hĺbka
5,87 cm Hotovo!
Hmotnosť
387 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk, Vhodné na video Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,1 Mpx Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
51 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
10 sn./s Hotovo!

Video

Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
15 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
45 mm Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
72 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,5 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,3 Hotovo!
Maximálna clona
40 Hotovo!
Optický zoom
3 × Hotovo!
Bajonet
Canon EF-M Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon LP-E12 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
370 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth, Bezdrôtové rozhranie NFC Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Taška, Objektív, Krytka tela, Čistiaca utierka Hotovo!
Počet objektívov
1 Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nešiřte prosím nepravdivé údaje, na tento kit se cashback nevztahuje, platí pouze na samostatně zakoupené komponenty. taky jsem vám na to nalít, jen díky tomu, že foťák je fakt dobrej ho vracet nebudu.

Dobrý den, zajímalo by mě srovnání tohoto fotoaparátu s Nikonem D5600. Je tam nějaký značný rozdíl a vyplatí se investice do dražšího modelu? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Canon EOS M50 čierny + EF-M 15–45 mm IS STM Value Up Kit
Príslušenstvo pre Canon EOS M50 čierny + EF-M 15–45 mm IS STM Value Up Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M50 černý + EF-M 15-45 mm IS STM Value Up Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 schwarz + EF-M 15-45 mm IS STM Value Up Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 schwarz + EF-M 15-45 mm IS STM Value Up Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM Value Up Kit.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií