Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM Webcam Kit čierny

Zobraziť katalóg
Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM Webcam Kit čierny
5 3 hodnotení
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, APS-C 32.5Mpx snímač, bajonet Canon EF-M, bez hľadáčika, 3" 1.04Mpx výklopný dotykový displej, až 4K video, Log, SD, WiFi, Bluetooth, micro HDMI, hmotnosť 408g + objektív Canon EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM
Kód:  OC107b2wck Produktové číslo:  3611C012WK Stránky výrobcu
Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM Webcam Kit čierny Predaj skončil

Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM Webcam Kit čierny

Hmotnosť fotoaparátu: 408 g
Digitálny fotoaparát Canon EOS M6 Mark II + 15–45 mm Webcam Kit čierny

Parametre tohto tovaru

Obrazový snímač:

APS-C CMOS 32,5 Mpx

Objektív:

Canon EF-M 15-45 mm

Uhlopriečka displeja:

3“

Bajonet:

Canon EF-M

Maximálne ISO:

25 600

Maximálne rozlíšenie videa:

4K (3 840 × 2 160)

Výdrž batérie:

305 snímok

Pokročilé funkcie:

WiFi, Bluetooth, dotykový výklopný displej, možnosť pripojenia elektrického hľadáčika

Všestranný kompaktný fotoaparát Canon M6 Mark II navrhnutý pre kreativitu

Digitálna bezzrkadlovka Canon EOS M6 Mark II disponuje kompaktným telom s nízkou hmotnosťou, vďaka čomu môžete robiť vysoko kvalitné snímky či nahrávať videá v detailnom 4K rozlíšení naozaj kdekoľvek. Rýchly systém zaostrovania, pohotové reakcie a sekvenčné snímanie rýchlosťou 14 snímok za sekundu sú zárukou pre zachytenie každého prchavého momentu. Určite uvítate podporu bezdrôtového prenosu obrázkov cez Bluetooth a WiFi rozhranie či intuitívne ovládanie pomocou výklopného dotykovéhodispleja.


Objektív Canon EF-M 15–45 mm f/3.5-6.3 IS STM

Strieborný objektív Canon EF-M 15–45 mm f/3.5-6.3 IS STM so štýlovou hliníkovou povrchovou úpravou je skvelou voľbou pre všetkých fotografov, ktorí očakávajú profesionálnu kvalitu fotografií. Vďaka technológii tichého krokového motoru STM (Stepping Motor Technology) urobíte plynulé a stabilné zábery. O perfektne ostré snímky sa postará optická stabilizácia obrazu. Objektív ponúka ohniskovú vzdialenosť 24 až 72 mm a disponuje kruhovou clonou so 7 lamelami.

Flexibilný statív JOBY GorillaPod 1K Kit a USB kábel

V balení nájdete aj statív JOBY GorillaPod 1K Kit, ktorý zaujme nielen svojím netradičným dizajnom, ale aj maximálnou flexibilitou použitia – ponúka okrem státia na rovnej aj nerovnej ploche tiež upevnenie na konár, dopravnú značku, riadidlá, zábradlie a ďalšie miesta. Tiež sa hodí pri robení selfie. To všetko je možné vďaka patentovanej technológii kĺbovej konštrukcie. Jednotlivé segmenty nôh a koncovky sú pogumované pre maximálnu stabilitu a priľnavosť k povrchu. JOBY GorillaPod 1K Kit je vyrobený z kvalitného a vysoko odolného materiálu. Okrem fotoaparátu, objektívu či statívu je súčasťou dodávky tiež USB kábel Canon IFC-100U.


Nahrávanie 4K videa

Plynulé videá v 4K rozlíšení

Bezzrkadlovka Canon M6 Mark II dokáže zachytiť plynulé videá v 4K rozlíšení rýchlosťou až 30 fps (v prípade Full HD rozlíšenia až 120 fps). Navyše môžete robiť dych vyrážajúce časozberné 4K videá, spomalené zábery či pripojiť k fotoaparátu externý mikrofón a dodať vašim video nahrávkam profesionálne parametre.

Výklopný dotykový displej

Pôsobivé zábery zo všetkých uhlov

Výklopný dotykový 3" displej umožní zvoliť kompozíciu z akéhokoľvek uhla (náklon až 180°) či rýchlo zaostriť objekty iba dotykom. Jednotlivé ovládacie prvky možno ľahko prispôsobiť, aby ste mali všetky dôležité nastavenia a funkcie ihneď poruke.

Fotoaparát Canon zaistí vynikajúce snímky vo dne aj v noci

Špičkový snímač APS-C CMOS s rozlíšením 32,5 megapixelov poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu bez ohľadu na svetelné podmienky. Môžete sa tešiť na precízne vykreslenie detailov v tmavých aj jasných častiach snímky, úžasne živé farby a jemne stupňované tóny. Pre kvalitné výsledky aj za zlých svetelných podmienok M6 Mark II disponuje maximálnou citlivosťou ISO až 25 600, vďaka čomu sú dosiahnuté jasné snímky s minimálnym šumom. Nechýba ani kombinovaná technológia stabilizátoraobrazu, ktorá poskytuje ochranu až 5 EV proti rozmazaniu spôsobenému otrasmi fotoaparátu.

Robustná hliníková konštrukcia

Robustná konštrukcia a všestranné využitie

Všestranný prenosný CSC fotoaparát Canon EOS M6 Mark II sa stane kreatívnym spoločníkom na vašich cestách. Robustná a ľahká konštrukcia z horčíkovej zliatiny zaistí vysokú odolnosť pri fotografovaní v teréne. Pre lepšiu kontrolu nad snímkou je súčasťou balenia odnímateľný elektronický hľadáčik.

Rýchly autofocus

Rýchly a pohotový foťák Canon M6 Mark II

Vďaka nepretržitému autofocusu a sekvenčnému snímaniu s frekvenciou 14 snímok za sekundu v maximálnom rozlíšení 32,5 Mpx v okamihu zaostríte a vyfotografujete aj rýchlo sa pohybujúce objekty. K dispozícii je tiež režim pre sériové snímanie vo formáte RAW rýchlosťou 30 snímok za sekundu v rozlíšení 18 Mpx. Ideálne na pouličné fotografie či dokumentovanie každodenného života.

Zostrenie objektu dotykom

Zaostrenie objektu jednoduchým dotykom

Pre dokonale ostré portréty je CSC fotoaparát Canon vybavený funkciami detekcie tváre a sledovania očí. Objekt ľahko a rýchlo zaostríte jednoduchým kliknutím na dotykovej obrazovke, ktorá disponuje 5 481 polohami autofocusu. Zvýraznenie zaostrenia vám pomôže dosiahnuť úžasnej ostrosti pri ručnom ostrení.

Canon Camera Connect

Prepojenie s mobilným zariadením

Foťák Canon EOS M6 Mark II je možné prepojiť s vaším inteligentným telefónom či tabletom prostredníctvom integrovaného WiFi a Bluetooth rozhrania. Ľahko tak môžete synchronizovať a zdieľať vaše snímky nebo videá pomocou mobilnej aplikácie Canon Camera Connect či použiť mobilné zariadenie pre diaľkové ovládanie fotoaparátu.

Široký výber objektívov

Široký výber objektívov

CSC fotoaparát Canon M6 Mark II je kompatibilný s ľahkými objektívmi EF-M a po pripojení adaptéra EF-EOS M dokáže spolupracovať aj s objektívmi série EF a EF-S. Fotografi tak majú na výber zo širokej ponuky produktov, ktoré splnia všetky ich požiadavky.

USB konektor pre nabíjanie

Zmysel pre detail

Canon pri návrhu dizajnu fotoaparátu M6 Mark II myslel na detaily, ktoré vám maximálne uľahčia jeho používanie. Ide napríklad o USB konektor na dobíjanie Li-ion akumulátora, ľahko dostupné ovládacie prvky či samočistiaci snímač zabraňujúci usadzovaniu prachu a nečistôt.


Parametre a špecifikácia

Šírka
11,96 cm Hotovo!
Výška
7 cm Hotovo!
Hĺbka
4,92 cm Hotovo!
Hmotnosť
408 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,96 cm Hotovo!
Výška
7 cm Hotovo!
Hĺbka
4,92 cm Hotovo!
Hmotnosť
408 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Výmenné objektívy, Sánky na blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Bajonet
Canon EF-M Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
32,5 Mpx Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Optická stabilizácia objektívu
Áno Hotovo!
Bajonet
Canon EF-M Hotovo!
Objektív
Canon EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon LP-E17 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
410 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Objektív, Statív, Externý mikrofón Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Webcam Kit (JOBY GorillaPod 1K Kit) Hotovo!
Počet objektívov
1 Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM Webcam Kit čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Webcam Kit černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Webcam Kit schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Webcam Kit schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Webcam Kit fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií