Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon i-SENSYS MF6140DN

Zobraziť katalóg
Canon i-SENSYS MF6140DN
4,9 9 hodnotení
Laserová tlačiareň multifunkčná, A4, tlačiareň/skener/kopírka/fax, 33str./min., LCD, 600 x 600 dpi, obojstranný podávač (DADF), duplex, USB + LAN
Kód:  PC324b9 Produktové číslo:  8482B001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS MF6140DN


vypnuté
Canon i-SENSYS MF6140DN

Rýchlejšia a pohotovejšia čiernobiela tlač

S tlačou rýchlosťou 33 str., dobou vytlačenia prvého výtlačku 6 sekúnd a technológiou Quick First-Print, ktorá zaisťuje rýchlu tlač pri prechode z režimu spánku, získate rýchlejšie výsledky, kedykoľvek ich budete potrebovať.


Tlačte odkiaľkoľvek pomocou akéhokoľvek zariadenia

Vďaka možnosti ovládať tlač a skenovanie pomocou najrôznejších zariadení oslobodíte svoje podnikanie. Bohatá ponuka funkcií, ako napríklad Google Cloud Print či Apple AirPrint, umožňuje používateľom pripojiť sa k tlačiarni z rôznych počítačových alebo mobilných zariadení.

vypnuté
Canon i-SENSYS MF6140DN

vypnuté
Canon i-SENSYS MF6140DN

Zabezpečená tlač

S funkciou SecurePrint od spoločnosti Canon môžete pomocou zdieľaného zariadenia tlačiť citlivé dokumenty bez obáv. Keďže bude na vytlačenie úloh z pamäte RAM tlačiarne potrebný kód PIN, získate zabezpečenie a úplný pokoj bez dodatočných nákladov.


Jednoduché použitie a správa

Vyťažte zo svojho zariadenia maximum vďaka tlačidlám jednodotykových riešení umožňujúcich jednoduché nastavenie a intuitívnemu päťriadkovému LCD displeju. Vzdialené používateľské rozhranie (RUI) umožňuje tlačiareň konfigurovať a spravovať z akéhokoľvek miesta v sieti prostredníctvom prístupu založeného na ID, ktorý uchová dôležité nastavenie.

vypnuté
Canon i-SENSYS MF6140DN

Kľúčové vlastnosti

  • Apple AirPrint a Google Cloud Print
  • Čiernobiela tlač rýchlosťou 33 str.
  • Skenovanie na pamäťové zariadenie USB
  • Automatická obojstranná tlač a skenovanie
  • Tlačidlá jednodotykových riešení
  • Hodnota TEC 1,3 kWh/týždeň
  • Funkcia SEND
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
7,84 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
50 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
431 mm Hotovo!
Hĺbka
473 mm Hotovo!
Šírka
390 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, nevite nahodou jake jsou naklady na tisk jedne stranky kde se +- pohybujeme?

, mám záujem o tlačiareň https://www.alza.sk/canon-i-sensys-mf6140dn-d522792.htm?o=12 Chcem sa spýtať na optický valec - akú má kapacitu tlače strán a koľko stojí nový valec. Táto informácia ma zaujíma kvôli tomu, že sme doteraz mali tlačiareň, na ktorej bolo potrebné vymieňať valec každý rok a vidí sa mi to príliš neekonomické. Taktiež poprosím o cenovú ponuku na toner s určitým počtom strán. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Canon i-SENSYS MF6140DN
Príslušenstvo pre Canon i-SENSYS MF6140DN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon i-SENSYS MF6140DN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS MF6140DN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS MF6140DN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon i-SENSYS MF6140DN.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií